ŞüpheliHain Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 3 Nisan 2024 #1 Oyun ücretsiz olunca hesaba ekledim. Daha bugün fark ettim ve yükledim fakat Paradox Launcher'da görünmüyor oyun. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?
Oyun ücretsiz olunca hesaba ekledim. Daha bugün fark ettim ve yükledim fakat Paradox Launcher'da görünmüyor oyun. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı?
KS KS ŞüpheliHain Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 5 Nisan 2024 #11 vocalliser dedi: Hocam bu deneme amaçlı, sadece hafta sonuna kadar ücretsiz, sonrasında satın almanız gerekiyor. Yani şu an oyuna sahip olmadınız ondan göremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki ya EU4 neden görünmüyor? Artı 0 Eksi
vocalliser dedi: Hocam bu deneme amaçlı, sadece hafta sonuna kadar ücretsiz, sonrasında satın almanız gerekiyor. Yani şu an oyuna sahip olmadınız ondan göremiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki ya EU4 neden görünmüyor?
vocalliser Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 566 Çözümler 7 5 Nisan 2024 #12 ŞüpheliHain dedi: Peki ya EU4 neden görünmüyor? Genişletmek için tıkla... Onun da linkini atar mısınız benim bildiğim kadarıyla EU4 hiç ücretsiz olmadı. O da bunun gibi olabilir. Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Peki ya EU4 neden görünmüyor? Genişletmek için tıkla... Onun da linkini atar mısınız benim bildiğim kadarıyla EU4 hiç ücretsiz olmadı. O da bunun gibi olabilir.
KS KS ŞüpheliHain Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 5 Nisan 2024 #13 vocalliser dedi: Onun da linkini atar mısınız benim bildiğim kadarıyla EU4 hiç ücretsiz olmadı. O da bunun gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... Launcher olmadan oynayabiliyorum çok da eski değil ama tam hatırlamıyorum nerede gördüğümü. vocalliser dedi: Onun da linkini atar mısınız benim bildiğim kadarıyla EU4 hiç ücretsiz olmadı. O da bunun gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te ücretsiz olmuştu bir ara. Artı 0 Eksi
vocalliser dedi: Onun da linkini atar mısınız benim bildiğim kadarıyla EU4 hiç ücretsiz olmadı. O da bunun gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... Launcher olmadan oynayabiliyorum çok da eski değil ama tam hatırlamıyorum nerede gördüğümü. vocalliser dedi: Onun da linkini atar mısınız benim bildiğim kadarıyla EU4 hiç ücretsiz olmadı. O da bunun gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te ücretsiz olmuştu bir ara.
vocalliser Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 566 Çözümler 7 5 Nisan 2024 #14 ŞüpheliHain dedi: Launcher olmadan oynayabiliyorum çok da eski değil ama tam hatırlamıyorum nerede gördüğümü. Epic Games'te ücretsiz olmuştu bir ara. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ekran görüntüsü alıp teknik desteğe mail atabilirsiniz. Artı 1 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Launcher olmadan oynayabiliyorum çok da eski değil ama tam hatırlamıyorum nerede gördüğümü. Epic Games'te ücretsiz olmuştu bir ara. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ekran görüntüsü alıp teknik desteğe mail atabilirsiniz.
KS KS ŞüpheliHain Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 5 Nisan 2024 #15 vocalliser dedi: Anladım. Ekran görüntüsü alıp teknik desteğe mail atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
vocalliser dedi: Anladım. Ekran görüntüsü alıp teknik desteğe mail atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler.