OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 2 Aralık 2020 #1 EU4'de nation designer No Limits modunu yükledim Steam atölyeden oyuna girdim, mod yok. Sağ altta yazıyor, nation designer diye ama sadece random nation yazıyor. Aynı zamanda bende extended timeline modu da kurulu, ondan mı çalışmadı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
EU4'de nation designer No Limits modunu yükledim Steam atölyeden oyuna girdim, mod yok. Sağ altta yazıyor, nation designer diye ama sadece random nation yazıyor. Aynı zamanda bende extended timeline modu da kurulu, ondan mı çalışmadı?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Aralık 2020 #2 Modun düzgün çalışması için El Dorado DLC'si gerekiyormuş. Sende yüklü mü? Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 2 Aralık 2020 #3 Uyumsuz olabilir. Paradox Launcher üzerinden Extended timeline modunu deaktif edin bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Uyumsuz olabilir. Paradox Launcher üzerinden Extended timeline modunu deaktif edin bir de öyle deneyin.