luxx Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Selamlar oyuna yeni başladım ve Osmanlı olarak oynuyorum. Yıl 1451 ve rönesansı benimsemek istiyorum nasıl yapabilirim?
Selamlar oyuna yeni başladım ve Osmanlı olarak oynuyorum. Yıl 1451 ve rönesansı benimsemek istiyorum nasıl yapabilirim?
bashrc Centipat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 89 25 Haziran 2021 #2 Rönesans'a başlamış bir İtalyan ülkesi ile dostluk geliştirip bilgi paylaşımı yapabilirsin. Diğeri için şartları yerine getirmeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Rönesans'a başlamış bir İtalyan ülkesi ile dostluk geliştirip bilgi paylaşımı yapabilirsin. Diğeri için şartları yerine getirmeyi deneyebilirsin.
KS KS luxx Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 bashrc dedi: Rönesans'a başlamış bir italyan ülkesi ile dostluk geliştirip bilgi paylaşımı yapabilirsin. Diğeri için şartları yerine getirmeyi deneyibilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum. Artı 0 Eksi
bashrc dedi: Rönesans'a başlamış bir italyan ülkesi ile dostluk geliştirip bilgi paylaşımı yapabilirsin. Diğeri için şartları yerine getirmeyi deneyibilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum.
bashrc Centipat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 89 25 Haziran 2021 #4 luxx dedi: Çok teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... Ekonomini sağlam tutmayı unutma, bilgi paylaşımı esnasında gelirinin belli bir kısmını paylaşacaksın. Artı 0 Eksi
luxx dedi: Çok teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... Ekonomini sağlam tutmayı unutma, bilgi paylaşımı esnasında gelirinin belli bir kısmını paylaşacaksın.
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 Bilgi paylaşmak için Rule Britannia DLC'sine sahip olmanız gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
KS KS luxx Centipat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #6 bashrc dedi: Ekonomini sağlam tutmayı unutma, bilgi paylaşımı esnasında gelirinin belli bir kısmını paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... Bir de summon the diet yapamıyorum has no active estate agenda diyor. Artı 0 Eksi
bashrc dedi: Ekonomini sağlam tutmayı unutma, bilgi paylaşımı esnasında gelirinin belli bir kısmını paylaşacaksın. Genişletmek için tıkla... Bir de summon the diet yapamıyorum has no active estate agenda diyor.