EU4'te Trade Node değeri nasıl artırılır?

diocletian

Decapat
Oyunda erkenden İngiltere'yi yedim Fransa olarak fakat sanırım İngiltere çok güçsüz kaldığı için English Channel'ın trade in değeri çok düşük, normalde en zengin ticaret noktası olması lazım diye biliyorum. Trade Node'un değerini nasıl arttırabilirim?

Oyunda erkenden İngiltere'yi yedim Fransa olarak fakat sanırım İngiltere çok güçsüz kaldığı için English Channel'ın trade in değeri çok düşük, normalde en zengin ticaret noktası olması lazım diye biliyorum. Trade Node'un değerini nasıl arttırabilirim?
Oraya giden ticaret yollarına bak mesela Kuzey Denizi var ordan ticaret gücünü transfer edebilirsin.
English channeldaki şehirlerin liman, depo gibi şeylerini yükseltebilirsin ayrıca hafif gemi ile oradaki ticaretini koru.

Binalar kısmından ticaret yerinde ki binaları bas.

Hollandayı alırsan dahada yükselir.

Trade noktasındaki gücüm sorun değil de havuzdaki toplam para az ondan bahsediyorum.

Farklı ticaret noktalarından o havuza gelen parayı kaçırıyor olabilirler. Onun için oraya para akıtan ticaret noktalarında da güç sahibi olman parayı ana noktaya aktarman lazım. Ticaret gemileriyle protect trade yaparsın. Veya şu da olabilir. Ticaret, ticaret bölgelerindeki toprakların değeriyle paralel bir şey. Eğer topraklarında development basılı değilse doğal olarak ticaret geliri de az olur. Toprakların gelirini özellikle dip puan ile arttırırsan dolaylı yoldan ticaret noktasının değeri de artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı