Sherlock Osman
Picopat
Daha fazla
Merhaba EU5'te Osmanlı'yım ve 1580'li yıllarda Napoli Krallığında casuslarımla din isyanı çıkardım. Ve din isyacılar beni otomatik bir şekilde savaşa davet ettiler ve bir anda savaşmaya başladım. Ama işin kötü yanı barış yapamıyorum. War score falan yok. Başkentini falan aldım Napoli'nin ama savaş halen bitmedi 6-7 sene oldu halen devam ediyor. Savaştan çıkamıyorum ayrı barış elcisi falan atamıyorum. Ne yapacağım. Bug falan mı var?
Resimde yükledim. Savaş 6 7 senedir devam ediyor. Tüm Napoli topraklarını mı almam gerekiyor acaba bitmesi için.
Merhaba EU5'te Osmanlı'yım ve 1580'li yıllarda napoli krallığında casuslarımla din isyanı çıkardım. Ve din isyacılar beni otomatik bir şekilde savaşa davet ettiler ve bir anda savaşmaya başladım. Ama işin kötü yanı barış yapamıyorum. War score falan yok. Başkentini falan aldım Napoli'nin ama savaş halen bitmedi 6-7 sene oldu halen devam ediyor. Savaştan çıkamıyorum ayrı barış elcisi falan atamıyorum. Ne yapacağım. Bug falan mı var?
Resimde yükledim. Savaş 6 7 senedir devam ediyor. Tüm Napoli topraklarını mı almam gerekiyor acaba bitmesi için.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: