Eun Nitrition L-Carnitine alınır mı?

Alınır. Kendi sitesinden almanızı tavsiye ederim, indirim kodu var sanırım. Ürün güvenilir.
Hocam kilosu 200 liraya protein tozunun alınmayacağını vs demiştiniz konumda. Haklıydınız da. Ancak bu konuya gelip aynı tutumda olmanızı beklerdim. HIQ markasına da kötü dedikten sonra dediklerinizin doğrulundan şüphe etmeye başladım.

200 liraya satılan protein tozlarının geçmişini bilmiyoruz. Run Nutrition, Ronnie Coleman ürünlerini üreten kişinin kardeşinin şirketi. Çok büyük geçmişleri var.

Bu protein tozunun ucuz olmasının sebebi, protein oranının düşük olması. Hiçbir zaman boş bir ürün önermem.

Run nutrition'ın Ronnie Coleman ürünlerini üreten kardeşlerinin şirketi olduğuna dair büyük geçmişiyle birlikte bir döküman paylaşabilir misiniz? 1 servisinde 23 gram 'protein' olduğu yazıyor. 1 serviste 23 gram protein düşük bir oran mı sizce? Ben ucuza protein tozu istediğimde neden bunu atmadınız?

23 gram protein, protein oranı değildir. Protein oranı, içerisindeki WPC, WPI gibi % kaç protein bulundurmasıdır.

WPC ürünlerin protein oranları %75, WPI ürünlerin %90-95 civarında proteini bulunur. Bu tür terimleri henüz bilmiyorken, bana suç atmaya çalışmayın.

Buraya da firmanın geçmişini koyuyorum. Bir şeyler sormadan önce kendiniz araştırıp incelerseniz, bana sormak zorunda kalmazsınız. Ben boş ürün önermem. Kaliteli ne varsa onu öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…