Eurasia Garantisiz PS4 Alınır mı?

WuziMu

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 2000 TL param var. Eurasia garantili PS4 Slim 500GB mı veya Eurasia garantisiz Slim 1 TB mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ps4 kolay kolay bozulan bir cihaz değil. İkinci el almanı tavsiye ederim. Kafe cihazlarından uzak dur, ev kullanıcısından rahatlıkla alabilirsin garantisiz olsa bile.

Hangi satıcıdan aldığına göre değişir, satıcının kim olduğunu belirtmende fayda var. 500GB günümüz oyunları için gerçekten yeterli değil ama idare ettiriyor (kendimden biliyorum).

500GB'lık modeli alıp daha sonrasında SSD veya HDD takabilirsin. Üstelik cihazdaki harici hdd desteği sayesinde usb girişine bir hdd takarak nadir oynadığın oyunları oraya yükleme şansın da var.

Eğer arada çok fiyat farkı yoksa, ikinci el almaktansa güvenilir bi satıcıdan garantisiz almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Ps4 kolay kolay bozulan bir cihaz değil. İkinci el almanı tavsiye ederim. Kafe cihazlarından uzak dur, ev kullanıcısından rahatlıkla alabilirsin garantisiz olsa bile.

Fiyat farkı çok olursa üstteki yoruma katılıyorum. Hatta 500GB ikinci el alıp üstüne kalan parayı PS5 için biriktirebilir veya SSD güncellemesi yapabilirsiniz.

PS4'ün ikinci eli de çok ucuz değil ki. Temiz konsollar 1500 liradan başlıyor. Oyunlu diye satıyorlar, verdikleri oyun NBA 2K15. 5 senelik NBA 2K'yı kim ne yapsın?

Hepsiburada'da PS4 Slim 500GB modeli 1800 liraya bulunuyor. İkinci el yerine, biraz daha ekleyip sıfır alırım. PS4 yeni bir konsol olsaydı Euroasia garantili alırdım ama.

Ben tam tersine, PS4 ilk çıktığından beri PS4 almış bir kafe sahibi bir tanıdık var. Makinelerden hiçbiri Mavi Işık Hatasına düşmemiş. Sadece ilk çıkanlarda olan kronik CD çıkarmama problemi var, onda da sadece PES takılı.

Ama başka bir arkadaşıma ev kullanıcısından PS4 aldık. 2.el. Aslında fan sesi yüzünden belli ediyordu. Ama fiyatı iyiydi. Aldık. 2 gün sonra Mavi Işık Hatasına düştü

Bende ev kullanıcısından aldım. Makine 1 ay kadar bende durdu. (Adam benden 1200 liraya aldı). Bendeki PS4 kırıktı. Adam benden 1200'e aldı, kendini 2000 liraya sattı

Yani ev kullanıcısı her zaman temiz olmuyor. Çoluk çocuk varsa evde sıkıntı.

N11 i baz alarak konuşmak gerekirse garantisiz 1500 TL ye kadar düştü garantili ise 2200 TL civarlarında seyrediyor ilk defa alacağım bir cihaz olduğundan çıkmazdayım şuan
Birde şu site var güvenilir diye ama pek bilemedim kapıda ödeme seçeneği bile varmış

N11'den bilindik bi satıcı olmadığı sürece alma. 1500₺ diyorsun, bu garantisiz bile olsa sıfır için düşük bir fiyat. Ürünün ikinci el veya sorunlu olma ihtimali yüksek.
Attığın site hakkında bir fikrim yok, daha önce alışverişim olmadı ama güvenilir sitelerden satıcılardan garantili 2.100, garantisiz 1.800 civarında fiyatlandırmalar görüyorum.

Sen en iyisi garantili ve sıfır bir cihaz al kafan rahat etsin.

Bence bu saatten sonra sıfır alınmaz. Yok illa alacağım diyorsan ya Black Friday'i ya da PS5'in çıkmasını beklemelisin. 2.el alacaksan ben içinde 17 tane oyun olan 500 GB fat kasa PS4'ü 1450 liraya gördüm. Az oyun da yok 17 oyun ve bu oyunlar cidden güzel oyunlar. Biraz araştırırsan 2.el ucuza bir PS4 bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…