Yılmaz Çekiç Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 132 25 Temmuz 2020 #51 kandes2 dedi: Google'da 0 Euro 0.13 TL gözüküyor.(İstatistik kısmında) Genişletmek için tıkla... Ciddi yazmadım zaten. Bak yine de daha değerli çıktı.
kandes2 dedi: Google'da 0 Euro 0.13 TL gözüküyor.(İstatistik kısmında) Genişletmek için tıkla... Ciddi yazmadım zaten. Bak yine de daha değerli çıktı.
T Tunaarslan Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Makaleler 3 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #52 kandes2 dedi: Peki başka ne yolları var? Nasıl alman vatandaşı olabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Burada anlatiyor arkadaş.
kandes2 dedi: Peki başka ne yolları var? Nasıl alman vatandaşı olabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Burada anlatiyor arkadaş.
ARANEA Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 253 25 Temmuz 2020 #53 Olsun Ayasofya Cami olduğuna göre, euro isterse 8 değil 18 olsun. Hasret sona erdi kutlu olsun (!) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 25 Temmuz 2020 #54 Lyraess dedi: Ben ekmeği euroyla mı alıyorum kardeşim, banane eurodan? (!) Genişletmek için tıkla... Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün her şeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Lyraess dedi: Ben ekmeği euroyla mı alıyorum kardeşim, banane eurodan? (!) Genişletmek için tıkla... Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün her şeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 25 Temmuz 2020 #55 YcS dedi: Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün herşeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine. Genişletmek için tıkla... Bu dediğine göre ironi yapmıyorsun, ''(!)'' işareti ne anlamına geliyor biliyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
YcS dedi: Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün herşeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine. Genişletmek için tıkla... Bu dediğine göre ironi yapmıyorsun, ''(!)'' işareti ne anlamına geliyor biliyor musun?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 25 Temmuz 2020 #56 YcS dedi: Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün her şeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine. Genişletmek için tıkla... Sonuna ünlem koymuş. İroni yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
YcS dedi: Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün her şeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine. Genişletmek için tıkla... Sonuna ünlem koymuş. İroni yapıyor.
ARANEA Centipat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 253 25 Temmuz 2020 #57 YcS dedi: Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün herşeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine. Genişletmek için tıkla... İroniyi anlamayıp ciddi ciddi yazdın mı be hoca. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
YcS dedi: Peki, o zaman euro ya da dolar arttığı zaman neden ülkemizde bütün herşeyin fiyatı artar kardeşim? Mantıklı bir cevabını alalım bu düşüncen üzerine. Genişletmek için tıkla... İroniyi anlamayıp ciddi ciddi yazdın mı be hoca.
YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 25 Temmuz 2020 #58 ARANEA dedi: İroniyi anlamayıp ciddi ciddi yazdın mı be hoca. Genişletmek için tıkla... Zaten bu konu hakkında öfkeliyim kardeş. Arkadaş da sert bir uyarı şeklinde yazınca ben de durumu haklı görüyor sandım Tamam yanlış anlaşılma oldu özür diliyorum Aynı konuyu savunup tartışmaya girmeye gerek yok
ARANEA dedi: İroniyi anlamayıp ciddi ciddi yazdın mı be hoca. Genişletmek için tıkla... Zaten bu konu hakkında öfkeliyim kardeş. Arkadaş da sert bir uyarı şeklinde yazınca ben de durumu haklı görüyor sandım Tamam yanlış anlaşılma oldu özür diliyorum Aynı konuyu savunup tartışmaya girmeye gerek yok
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.771 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #59 ! Sert ve öfke belirtsede (!) İroni ve dalga geçmek amacıyla kullanılır.
T Tümay mermer Decapat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 25 25 Temmuz 2020 #60 Lyraess dedi: Ben ekmeği Euro'yla mı alıyorum kardeşim, banane Euro'dan? (!) Genişletmek için tıkla... Ekmeği zamanında 75 kuruşa alıyorduk değil mi?
Lyraess dedi: Ben ekmeği Euro'yla mı alıyorum kardeşim, banane Euro'dan? (!) Genişletmek için tıkla... Ekmeği zamanında 75 kuruşa alıyorduk değil mi?