Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 30 Haziran 2023 #1 Almanya'da yaşayan arkadaşım cüzdan kodu satın almış, bu kodu kendim girsem kod etkinleşir mi?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.279 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 30 Haziran 2023 #2 Etkinleştir. Şu anki kur ne kadar o kadar Steam cüzdanınıza eklenir. Artı 0 Eksi
KS KS Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 30 Haziran 2023 #3 steelumut dedi: Etkinleştir. Şu anki kur ne kadar o kadar Steam cüzdanınıza eklenir. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Bazı yerlerde olmaz, hatta hesabınıza kısıtlama gelebilir yazanlar olmuş. Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Etkinleştir. Şu anki kur ne kadar o kadar Steam cüzdanınıza eklenir. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz hocam? Bazı yerlerde olmaz, hatta hesabınıza kısıtlama gelebilir yazanlar olmuş.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.279 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 30 Haziran 2023 #4 Gapirkont dedi: Emin misiniz hocam? Bazı yerlerde olmaz, hatta hesabınıza kısıtlama gelebilir yazanlar olmuş. Genişletmek için tıkla... Eminim hocam. Güncel kur üzerinden hesaplanır. Hem cüzdan kodu denemeyle neden hesaba kısıtlama gelsin? Artı 0 Eksi
Gapirkont dedi: Emin misiniz hocam? Bazı yerlerde olmaz, hatta hesabınıza kısıtlama gelebilir yazanlar olmuş. Genişletmek için tıkla... Eminim hocam. Güncel kur üzerinden hesaplanır. Hem cüzdan kodu denemeyle neden hesaba kısıtlama gelsin?
KS KS Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 30 Haziran 2023 #5 steelumut dedi: Eminim hocam. Güncel kur üzerinden hesaplanır. Hem cüzdan kodu denemeyle neden hesaba kısıtlama gelsin? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, yasak olduğunu söyleyenler vs. vardı o sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim deneyeceğim. Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Eminim hocam. Güncel kur üzerinden hesaplanır. Hem cüzdan kodu denemeyle neden hesaba kısıtlama gelsin? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam, yasak olduğunu söyleyenler vs. vardı o sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim deneyeceğim.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.279 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 30 Haziran 2023 #6 Gapirkont dedi: Bilmiyorum hocam, yasak olduğunu söyleyenler vs. vardı o sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sonucu yazarsınız hocam. Artı 0 Eksi
Gapirkont dedi: Bilmiyorum hocam, yasak olduğunu söyleyenler vs. vardı o sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sonucu yazarsınız hocam.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.214 Çözümler 3 1 Temmuz 2023 #7 Gapirkont dedi: Bilmiyorum hocam, yasak olduğunu söyleyenler vs. vardı o sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi hocam aynı durumdayım şu an? Artı 0 Eksi
Gapirkont dedi: Bilmiyorum hocam, yasak olduğunu söyleyenler vs. vardı o sebeple sormak istedim. Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi hocam aynı durumdayım şu an?
KS KS Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.993 Çözümler 9 2 Temmuz 2023 #8 steelumut dedi: Sonucu yazarsınız hocam. Genişletmek için tıkla... NiRisai dedi: Denediniz mi hocam aynı durumdayım şu an? Genişletmek için tıkla... Bugün denedim, kabul etmedi. Almanya'daki arkadaşım kendi hesabında deneyince kabul etti. Artı 0 Eksi
steelumut dedi: Sonucu yazarsınız hocam. Genişletmek için tıkla... NiRisai dedi: Denediniz mi hocam aynı durumdayım şu an? Genişletmek için tıkla... Bugün denedim, kabul etmedi. Almanya'daki arkadaşım kendi hesabında deneyince kabul etti.