NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 hacıbaba36 dedi: Kardeşim onu kanuna göre yazmak gerekiyormuş. Eğer faizler sabit kalırsa 8'in üstünde kalır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazmayanlara bir şey olduğunu görmedim neyse. 8'in altına inmesi çok da önemli değil. Ama 8.50 civarından 8'e doğru gerilerse çok iyi olur. 256386 dedi: Hocam bir de bu düzenle düşerse bir zaman sonra kötü yönde etkilenir ülkemiz ve yeniden yükselir. Yani ne fazla düşmesi iyi ne de çok artması. Pek bir şey üretmediğimiz için ithalat fırlar zaten fazla. Genişletmek için tıkla... Anladım yukarıda dediğim gibi sadece 8 civarına gelmesi beni kurtarır çünkü bursluluk paralarımı çevireceğim o yüzden biraz sıkıntı.
hacıbaba36 dedi: Kardeşim onu kanuna göre yazmak gerekiyormuş. Eğer faizler sabit kalırsa 8'in üstünde kalır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yazmayanlara bir şey olduğunu görmedim neyse. 8'in altına inmesi çok da önemli değil. Ama 8.50 civarından 8'e doğru gerilerse çok iyi olur. 256386 dedi: Hocam bir de bu düzenle düşerse bir zaman sonra kötü yönde etkilenir ülkemiz ve yeniden yükselir. Yani ne fazla düşmesi iyi ne de çok artması. Pek bir şey üretmediğimiz için ithalat fırlar zaten fazla. Genişletmek için tıkla... Anladım yukarıda dediğim gibi sadece 8 civarına gelmesi beni kurtarır çünkü bursluluk paralarımı çevireceğim o yüzden biraz sıkıntı.