Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 15 Ağustos 2023 #11 Tabii ki de hayır
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.664 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #12 Soraka Kajmer dedi: Bu gidişatla 1 düşer 5 artar. Hill climb racing oynamaya yeniden başladık. Eki Görüntüle 1904450 Genişletmek için tıkla... Cuk oturmuş görsel.
Soraka Kajmer dedi: Bu gidişatla 1 düşer 5 artar. Hill climb racing oynamaya yeniden başladık. Eki Görüntüle 1904450 Genişletmek için tıkla... Cuk oturmuş görsel.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.883 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #13 Samet_32 dedi: 1 yıla 50 olur. Genişletmek için tıkla... Olabilir her şey olabilir bu ülkede. Bundan 2 yıl önce dolar 30TL olacak deselerdi gülüp geçerdik.
Samet_32 dedi: 1 yıla 50 olur. Genişletmek için tıkla... Olabilir her şey olabilir bu ülkede. Bundan 2 yıl önce dolar 30TL olacak deselerdi gülüp geçerdik.
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #14 elraeenn dedi: Herkese iyi Sosyaller. Euro düşer mi artar mı bugünden sonra? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Euro düşmez ama insanların zekası düşüyor hala memnunlar.
elraeenn dedi: Herkese iyi Sosyaller. Euro düşer mi artar mı bugünden sonra? Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Euro düşmez ama insanların zekası düşüyor hala memnunlar.
polatz Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 556 Çözümler 2 Yer Tarihi yarımada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şoför Parçası 15 Ağustos 2023 #15 Kısa dönemde düşmez. Ancak elbet bir gün birileri dolar ve euro'yu 3-4 TL seviyesine düşürecektir.
Samet_32 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #16 SeyitAli253 dedi: Euro düşmez ama insanların zekası düşüyor hala memnunlar. Genişletmek için tıkla... Euro 5 olsun bütün ülkeye benden dondurma (●'◡'●)
SeyitAli253 dedi: Euro düşmez ama insanların zekası düşüyor hala memnunlar. Genişletmek için tıkla... Euro 5 olsun bütün ülkeye benden dondurma (●'◡'●)
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.525 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #17 Artacak daha.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.595 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Ağustos 2023 #18 Bütün dovizlerinizi bozun Türk lirasinda tutun arkadaşlar yakında dünya lideriyiz. Bu ülkede neyin düştüğü görülmüş.
Bütün dovizlerinizi bozun Türk lirasinda tutun arkadaşlar yakında dünya lideriyiz. Bu ülkede neyin düştüğü görülmüş.
Samet_32 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #19 Lycus dedi: Bütün dovizlerinizi bozun Türk lirasinda tutun arkadaşlar yakında dünya lideriyiz. Bu ülkede neyin düştüğü görülmüş. Genişletmek için tıkla... Düştüğünü değil ama yükseldiğini gördüm mesela et altın euro ev araba tarla. He düşdüğünüde gördüm mesela Türk lirasının değerinin düştüğünü gördüm
Lycus dedi: Bütün dovizlerinizi bozun Türk lirasinda tutun arkadaşlar yakında dünya lideriyiz. Bu ülkede neyin düştüğü görülmüş. Genişletmek için tıkla... Düştüğünü değil ama yükseldiğini gördüm mesela et altın euro ev araba tarla. He düşdüğünüde gördüm mesela Türk lirasının değerinin düştüğünü gördüm
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #20 jrayn dedi: Bu PC iyi PcKolik'ten attığınız. Genişletmek için tıkla... Soraka Kajmer dedi: Bu gidişatla 1 düşer 5 artar. Hill climb racing oynamaya yeniden başladık. Eki Görüntüle 1904450 Genişletmek için tıkla... Emre Mercury dedi: Hiçbir şey düşmeyecek. Genişletmek için tıkla... Cranxiel dedi: En basitinden bu ülkede bir şeyin fiyatı yükselince düşmüyor. Yükseldikçe de yükseliyor. Bu yüzden yükselir. Genişletmek için tıkla... Takvaa dedi: Vallahi 1 aydır yerinde euro dolarda aynı daha ne kadar artabilirki. Genişletmek için tıkla... Eskopya0127 dedi: Sabit tutuyor gene hükümet. Artmaya devam edecek. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Bu ülkede ne düşmüş ki euro düşsün. Altın, döviz, kiralar, ev - araba fiyatları, elektronik, giyim / gıda sektörü vs. aklınıza ne geliyorsa fiyatlar artmaya devam edecektir. Genişletmek için tıkla... Commodore 64 dedi: Reis 31 Mart 2024'te şaha kalkacağız demiş. O zamana kadar başının çaresine bak Genişletmek için tıkla... tahsns dedi: Düşmesi imkansız. Sadece maaş arttırılıp enflasyon dengeye girebilir. Genişletmek için tıkla... Samet_32 dedi: 1 yıla 50 olur. Genişletmek için tıkla... Loud dedi: Tabii ki de hayır Genişletmek için tıkla... Adonis31 dedi: Cuk oturmuş görsel. Genişletmek için tıkla... Takvaa dedi: Olabilir her şey olabilir bu ülkede. Bundan 2 yıl önce dolar 30TL olacak deselerdi gülüp geçerdik. Genişletmek için tıkla... SeyitAli253 dedi: Euro düşmez ama insanların zekası düşüyor hala memnunlar. Genişletmek için tıkla... polatz dedi: Kısa dönemde düşmez. Ancak elbet bir gün birileri dolar ve Euro'yu 3-4 TL seviyesine düşürecektir. Genişletmek için tıkla... Samet_32 dedi: Euro 5 olsun bütün ülkeye benden dondurma (●'◡'●) Genişletmek için tıkla... Ozz2018 dedi: Artacak daha. Genişletmek için tıkla... Lycus dedi: Bütün dovizlerinizi bozun Türk lirasinda tutun arkadaşlar yakında dünya lideriyiz. Bu ülkede neyin düştüğü görülmüş. Genişletmek için tıkla... Samet_32 dedi: Düştüğünü değil ama yükseldiğini gördüm mesela et altın euro ev araba tarla. He düşdüğünüde gördüm mesela Türk lirasının değerinin düştüğünü gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam şu manada dedim elime 30 euro geçti. Bozdurayım mı bekleyeyim mi? Oyun satın almak istiyorum zam gelmesinden korkuyorum. Ne yapayım sizce.
jrayn dedi: Bu PC iyi PcKolik'ten attığınız. Genişletmek için tıkla... Soraka Kajmer dedi: Bu gidişatla 1 düşer 5 artar. Hill climb racing oynamaya yeniden başladık. Eki Görüntüle 1904450 Genişletmek için tıkla... Emre Mercury dedi: Hiçbir şey düşmeyecek. Genişletmek için tıkla... Cranxiel dedi: En basitinden bu ülkede bir şeyin fiyatı yükselince düşmüyor. Yükseldikçe de yükseliyor. Bu yüzden yükselir. Genişletmek için tıkla... Takvaa dedi: Vallahi 1 aydır yerinde euro dolarda aynı daha ne kadar artabilirki. Genişletmek için tıkla... Eskopya0127 dedi: Sabit tutuyor gene hükümet. Artmaya devam edecek. Genişletmek için tıkla... ExellionTR dedi: Bu ülkede ne düşmüş ki euro düşsün. Altın, döviz, kiralar, ev - araba fiyatları, elektronik, giyim / gıda sektörü vs. aklınıza ne geliyorsa fiyatlar artmaya devam edecektir. Genişletmek için tıkla... Commodore 64 dedi: Reis 31 Mart 2024'te şaha kalkacağız demiş. O zamana kadar başının çaresine bak Genişletmek için tıkla... tahsns dedi: Düşmesi imkansız. Sadece maaş arttırılıp enflasyon dengeye girebilir. Genişletmek için tıkla... Samet_32 dedi: 1 yıla 50 olur. Genişletmek için tıkla... Loud dedi: Tabii ki de hayır Genişletmek için tıkla... Adonis31 dedi: Cuk oturmuş görsel. Genişletmek için tıkla... Takvaa dedi: Olabilir her şey olabilir bu ülkede. Bundan 2 yıl önce dolar 30TL olacak deselerdi gülüp geçerdik. Genişletmek için tıkla... SeyitAli253 dedi: Euro düşmez ama insanların zekası düşüyor hala memnunlar. Genişletmek için tıkla... polatz dedi: Kısa dönemde düşmez. Ancak elbet bir gün birileri dolar ve Euro'yu 3-4 TL seviyesine düşürecektir. Genişletmek için tıkla... Samet_32 dedi: Euro 5 olsun bütün ülkeye benden dondurma (●'◡'●) Genişletmek için tıkla... Ozz2018 dedi: Artacak daha. Genişletmek için tıkla... Lycus dedi: Bütün dovizlerinizi bozun Türk lirasinda tutun arkadaşlar yakında dünya lideriyiz. Bu ülkede neyin düştüğü görülmüş. Genişletmek için tıkla... Samet_32 dedi: Düştüğünü değil ama yükseldiğini gördüm mesela et altın euro ev araba tarla. He düşdüğünüde gördüm mesela Türk lirasının değerinin düştüğünü gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam şu manada dedim elime 30 euro geçti. Bozdurayım mı bekleyeyim mi? Oyun satın almak istiyorum zam gelmesinden korkuyorum. Ne yapayım sizce.