tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #21 elraeenn dedi: Hocam şu manada dedim elime 30 euro geçti. Bozdurayım mı bekleyeyim mi? Oyun satın almak istiyorum zam gelmesinden korkuyorum. Ne yapayım sizce. Genişletmek için tıkla... Ben borsacıyım tam bilmiyorum ama artar gibi.
elraeenn dedi: Hocam şu manada dedim elime 30 euro geçti. Bozdurayım mı bekleyeyim mi? Oyun satın almak istiyorum zam gelmesinden korkuyorum. Ne yapayım sizce. Genişletmek için tıkla... Ben borsacıyım tam bilmiyorum ama artar gibi.
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 16 Ağustos 2023 #22 elraeenn dedi: Hocam şu manada dedim elime 30 euro geçti. Bozdurayım mı bekleyeyim mi? Oyun satın almak istiyorum zam gelmesinden korkuyorum. Ne yapayım sizce. Genişletmek için tıkla... Bence bekle biraz.
elraeenn dedi: Hocam şu manada dedim elime 30 euro geçti. Bozdurayım mı bekleyeyim mi? Oyun satın almak istiyorum zam gelmesinden korkuyorum. Ne yapayım sizce. Genişletmek için tıkla... Bence bekle biraz.