HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Steam'de euro kodunu kullanabilir miyim? Veya kullanmam için ne yapmam gerekiyor?
J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 301 Çözümler 2 10 Şubat 2024 #2 HorizonS dedi: Steam'de euro kodunu kullanabilir miyim? Veya kullanmam için ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... VPN aç?
HorizonS dedi: Steam'de euro kodunu kullanabilir miyim? Veya kullanmam için ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... VPN aç?
loren4 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 526 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Kod şuan elindeyse deneyebilirsin, kodun boşa gitmez. Fakat benim bildiğim Euro cüzdan kodları sadece Avrupa ülkelerinde kullanılıyor.
Kod şuan elindeyse deneyebilirsin, kodun boşa gitmez. Fakat benim bildiğim Euro cüzdan kodları sadece Avrupa ülkelerinde kullanılıyor.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.421 Çözümler 7 10 Şubat 2024 #4 Eskiden olmuyordu ama TL desteği kesildiğinden beri kullanılabiliyor. Dolar karşılığı olarak eklenir hesaba.
Eskiden olmuyordu ama TL desteği kesildiğinden beri kullanılabiliyor. Dolar karşılığı olarak eklenir hesaba.
HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #5 Yardımlarınız için teşekkürler
Miliq Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 447 10 Şubat 2024 #6 Ben TL kullanılırken de dolar kodlarını kullanabiliyordum, hesabımda geçiyordu seneler önce yapmıştım. TR veya ABD ibaresi bence dümen.
Ben TL kullanılırken de dolar kodlarını kullanabiliyordum, hesabımda geçiyordu seneler önce yapmıştım. TR veya ABD ibaresi bence dümen.