N Nooharey Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #1 Oyun 70TL'ye düşmüş, CS 2'den kazandığım parayla almayı düşünüyorum direksiyon setim yok. Sizce alınır mı?
Oyun 70TL'ye düşmüş, CS 2'den kazandığım parayla almayı düşünüyorum direksiyon setim yok. Sizce alınır mı?
ahmetflixs Decapat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 429 Çözümler 1 31 Ekim 2023 #2 Nooharey dedi: Oyun 70TL'ye düşmüş, CS 2'den kazandığım parayla almayı düşünüyorum direksiyon setim yok. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eskidi bence. edit: Anlamıyorum insanlar yanlış anlamasın diye "bence" yazıyorum fakat yine de bazı zeki arkadaşlarımız gülme emojisi atıyorlar. Son düzenleme: 31 Ekim 2023
Nooharey dedi: Oyun 70TL'ye düşmüş, CS 2'den kazandığım parayla almayı düşünüyorum direksiyon setim yok. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Eskidi bence. edit: Anlamıyorum insanlar yanlış anlamasın diye "bence" yazıyorum fakat yine de bazı zeki arkadaşlarımız gülme emojisi atıyorlar.
Hasan Can Gündüz Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Çözümler 1 31 Ekim 2023 #3 Nooharey dedi: Oyun 70TL'ye düşmüş, CS 2'den kazandığım parayla almayı düşünüyorum direksiyon setim yok. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Araçlardan hoşlanıyorsan alınabilir.
Nooharey dedi: Oyun 70TL'ye düşmüş, CS 2'den kazandığım parayla almayı düşünüyorum direksiyon setim yok. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Araçlardan hoşlanıyorsan alınabilir.
Rifkican Centipat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #5 PS4 için bekliyorum ama çıkmadı başka bir alternatif oyun çıkardırlar On The Road...
N Nooharey Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #6 Rifkican dedi: PS4 için bekliyorum ama çıkmadı başka bir alternatif oyun çıkardırlar On The Road... Genişletmek için tıkla... O oyunu alacak param yok maalesef.
Rifkican dedi: PS4 için bekliyorum ama çıkmadı başka bir alternatif oyun çıkardırlar On The Road... Genişletmek için tıkla... O oyunu alacak param yok maalesef.