elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 7 28 Ağustos 2021 #1 Merhabalar, kullandığınız veya önerdiğiniz hazır Save dosyası var mı? İstediklerim lütfen içerisinde olsun. - DLC olmasın. - Son seviye. - Tüm şehirlerde garaj olması (bu çok önemli) - Sınırsız para.
Merhabalar, kullandığınız veya önerdiğiniz hazır Save dosyası var mı? İstediklerim lütfen içerisinde olsun. - DLC olmasın. - Son seviye. - Tüm şehirlerde garaj olması (bu çok önemli) - Sınırsız para.
Oğuz Çiçekdal Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 313 Çözümler 2 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Destek Uzmanı 28 Ağustos 2021 #2 Euro Truck Simulator 2 Full Save – Oyun Hex Artı -1 Eksi
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.382 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 28 Ağustos 2021 #3 İnternette yüzlerce var. TruckersMP Forum, Simulasyon Türk gibi sitelere bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.689 Çözümler 24 28 Ağustos 2021 #4 İnternette bunları yapan binlerce, milyonlarca kişi var. @elon_muskk Neden üzgün attın? Sürprizbozan: SAVE DOSYASI Linkin son kısmını okursanız Save dosyası olduğunu anlarsınız, aynı şekilde Save'yi yapanların kanalının adı da o. Gidip bakabilirsiniz. Linke tıkladığınız zaman inmesi lazım: https://cdn.discordapp.com/attachme...64574341150/Vabis_Mafia_5_Trl_DlcSiz_Save.rar Son düzenleme: 28 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
İnternette bunları yapan binlerce, milyonlarca kişi var. @elon_muskk Neden üzgün attın? Sürprizbozan: SAVE DOSYASI Linkin son kısmını okursanız Save dosyası olduğunu anlarsınız, aynı şekilde Save'yi yapanların kanalının adı da o. Gidip bakabilirsiniz. Linke tıkladığınız zaman inmesi lazım: https://cdn.discordapp.com/attachme...64574341150/Vabis_Mafia_5_Trl_DlcSiz_Save.rar
KS KS elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 7 28 Ağustos 2021 #5 Herixa dedi: İnternette bunları yapan binlerce, milyonlarca kişi var. Genişletmek için tıkla... Konu açmışım ben, sizin yazdığınıza bakın... Artı -2 Eksi
Herixa dedi: İnternette bunları yapan binlerce, milyonlarca kişi var. Genişletmek için tıkla... Konu açmışım ben, sizin yazdığınıza bakın...
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.689 Çözümler 24 28 Ağustos 2021 #6 elon_muskk dedi: Konu açmışım ben, sizin yazdığınıza bakın... Genişletmek için tıkla... Sürprizbozanı açmadınız herhalde? Artı 0 Eksi
elon_muskk dedi: Konu açmışım ben, sizin yazdığınıza bakın... Genişletmek için tıkla... Sürprizbozanı açmadınız herhalde?
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.382 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 28 Ağustos 2021 #7 elon_muskk dedi: Konu açmışım ben, sizin yazdığınıza bakın... Genişletmek için tıkla... Konuyu açıp, onaylanmasını bekleyene kadar 10 tane save bulmuştun. Artı 0 Eksi
elon_muskk dedi: Konu açmışım ben, sizin yazdığınıza bakın... Genişletmek için tıkla... Konuyu açıp, onaylanmasını bekleyene kadar 10 tane save bulmuştun.
KS KS elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 7 1 Eylül 2021 #8 217099 dedi: Konuyu açıp, onaylanmasını bekleyene kadar 10 tane save bulmuştun. Genişletmek için tıkla... Belki ben hazır save dosyası bulamayacak kadar "oyun bilgisine" sahip değilim ve bu yüzden konu açmış olamaz mıyım ? Artı 0 Eksi
217099 dedi: Konuyu açıp, onaylanmasını bekleyene kadar 10 tane save bulmuştun. Genişletmek için tıkla... Belki ben hazır save dosyası bulamayacak kadar "oyun bilgisine" sahip değilim ve bu yüzden konu açmış olamaz mıyım ?
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.382 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 1 Eylül 2021 #9 elon_muskk dedi: Belki ben hazır save dosyası bulamayacak kadar "oyun bilgisine" sahip değilim ve bu yüzden konu açmış olamaz mıyım ? Genişletmek için tıkla... Öyleyse daha büyük sorunlarınız var demektir, iyi forumlar. Konuyu takipten çıkıyorum. Artı -1 Eksi
elon_muskk dedi: Belki ben hazır save dosyası bulamayacak kadar "oyun bilgisine" sahip değilim ve bu yüzden konu açmış olamaz mıyım ? Genişletmek için tıkla... Öyleyse daha büyük sorunlarınız var demektir, iyi forumlar. Konuyu takipten çıkıyorum.