Euro Truck Simulator 2 MP FPS Sorunu

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere ekran kartı yeteri kadar kullanılmıyor. Biraz araştırdım ve bilgisayarla ilgili değil, daha çok oyunun optimizasyonuyla alakalıymış. Ama ben yine de sosyalde konu açma gereği duydum. Sistemimi soracak olacaksanız imzamda yazıyor. Ayrıca ekran görüntüsünde de gerekli parçalar yazıyor zaten. Ayarlar en yüksek ayarda, tüm yazılım güncellemelerimi yaptım, Windows 10 64 Bit kullanıyorum, sistem temiz daha yeni format atıldı. Sıcaklıklar gayet iyi zaten. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehir içinde FPS düşmesi normal zaten ?

Ekran kartı kullanımına nazaran FPS çok düşük geldi. Ekran kartı yazılımını DDU ile silip yüklemeyi denermisin?

Ekran kartı kullanımına nazaran FPS çok düşük geldi. Ekran kartı yazılımını DDU ile silip yüklemeyi denermisin?
Bir şey değişmedi maalesef.
Şehir içinde FPS düşmesi normal zaten ?
Ekran kartı kendini kullanıp da bu FPS'leri alsam tamam diyeceğim. Ama kart yarısını kullanıyor gücünün. O yüzden kafama dank etti.

MP'de gayet normal. Benim bildiğim hala DX9 kullanılıyor. MP ayarlarından profil fotoğrafını, şoförü ve tır aydınlatmasını kapat daha az drop yersin.

Yok benim merak ettiğim evet gayet FPS düşüşü var bu arada o FPS şehir içinde sabit aldığım FPS. (Şehir dolu olduğu zaman). Neyse bu oyundan mı kaynaklı yoksa benim donanımlarda mı bir şey var?

MP modu SCS tarafından yapılmadığı için düzgün çalışmıyor. SP'de bende rahat 60FPS oynuyorum ama MP'de şehir içi 10FPS olduğu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…