Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 19 Aralık 2020 #11 Silinen üye dedi: Ben burada kar modu hangi aya kadar sürecek diyorum siz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kar modu belli bir süre falan kalmıyor. İstersen kuruyorsun istersen kaldırıyorsun. Bu kadar basit.
Silinen üye dedi: Ben burada kar modu hangi aya kadar sürecek diyorum siz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kar modu belli bir süre falan kalmıyor. İstersen kuruyorsun istersen kaldırıyorsun. Bu kadar basit.
alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 20 Aralık 2020 #12 Kayra Temel dedi: Kar modu belli bir süre falan kalmıyor. İstersen kuruyorsun istersen kaldırıyorsun. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Kar modu ilerleyen zamanlarda kalkarsa gelir senden bileceğim o zaman.
Kayra Temel dedi: Kar modu belli bir süre falan kalmıyor. İstersen kuruyorsun istersen kaldırıyorsun. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Kar modu ilerleyen zamanlarda kalkarsa gelir senden bileceğim o zaman.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 20 Aralık 2020 #13 Silinen üye dedi: Kar modu ilerleyen zamanlarda kalkarsa gelir senden bileceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Paşa senin amacın millete mi saplamak çözüme mi ulaşmak? Neden geriyorsun ortalığı?
Silinen üye dedi: Kar modu ilerleyen zamanlarda kalkarsa gelir senden bileceğim o zaman. Genişletmek için tıkla... Paşa senin amacın millete mi saplamak çözüme mi ulaşmak? Neden geriyorsun ortalığı?
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 20 Aralık 2020 #14 Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Ocak ayı gibi güncellemesi gelmişti. Ben kurdu biraz oynadım ama sıkılınca kapatmıştım. Sanırım Mart ayı gibi de kaldırıyorlardı. Ama tam emin değilim. Edit: Hatta mod çıkmış bile: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Haberi de burada: Winter is here again! During the winter of 2020/21, Frosty Winter Weather Mod is returning to TruckersMP on both American Truck Simulator and Euro Truck Simulator 2. truckersmp.com
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Ocak ayı gibi güncellemesi gelmişti. Ben kurdu biraz oynadım ama sıkılınca kapatmıştım. Sanırım Mart ayı gibi de kaldırıyorlardı. Ama tam emin değilim. Edit: Hatta mod çıkmış bile: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Haberi de burada: Winter is here again! During the winter of 2020/21, Frosty Winter Weather Mod is returning to TruckersMP on both American Truck Simulator and Euro Truck Simulator 2. truckersmp.com