E EmreCny Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Ekran kartı İşlemci İşlemci i5 ProMods'dan herhangi bir bölgeye gidince (kirkenes) ne zaman sürüşe başlamak istesem oyundan atıyor, evete tıkladığımda PC kapanıyor. Oyunda tüm harita DLC'leri mevcut profilde mod yok.
ProMods'dan herhangi bir bölgeye gidince (kirkenes) ne zaman sürüşe başlamak istesem oyundan atıyor, evete tıkladığımda PC kapanıyor. Oyunda tüm harita DLC'leri mevcut profilde mod yok.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.749 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #2 Modları gelişi güzel aktif ettiysen hata vermiş olabilir. Belli bir sıralaması var. Modu aktif etmeden de TruckersMP'ye giriliyor. Artı 0 Eksi
Modları gelişi güzel aktif ettiysen hata vermiş olabilir. Belli bir sıralaması var. Modu aktif etmeden de TruckersMP'ye giriliyor.
KS KS E EmreCny Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 MisafirTerliği34 dedi: Modları gelişi güzel aktif ettiysen hata vermiş olabilir. Belli bir sıralaması var. Modu aktif etmeden de Truckers MP'ye giriliyor. Genişletmek için tıkla... Modu ellemedim ben sadece klasörün içine attım o kadar tmp olduğu için dediğin gibi aktif filan da yapmadım. Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 dedi: Modları gelişi güzel aktif ettiysen hata vermiş olabilir. Belli bir sıralaması var. Modu aktif etmeden de Truckers MP'ye giriliyor. Genişletmek için tıkla... Modu ellemedim ben sadece klasörün içine attım o kadar tmp olduğu için dediğin gibi aktif filan da yapmadım.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.749 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #4 Daha önce yükleyip sildiğin bir mod hasar vermiş olabilir. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Artı 0 Eksi
Daha önce yükleyip sildiğin bir mod hasar vermiş olabilir. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
KS KS E EmreCny Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #5 MisafirTerliği34 dedi: Daha önce yükleyip sildiğin bir mod hasar vermiş olabilir. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarında sıkıntı yok doğrulama yaptık. Tüm driverleri güncelledik şimdi de connection retry hatası veriyor. MisafirTerliği34 dedi: Daha önce yükleyip sildiğin bir mod hasar vermiş olabilir. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... PC tamircisine sorsak bu hataların çözümünü bulabilir mi? Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 dedi: Daha önce yükleyip sildiğin bir mod hasar vermiş olabilir. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarında sıkıntı yok doğrulama yaptık. Tüm driverleri güncelledik şimdi de connection retry hatası veriyor. MisafirTerliği34 dedi: Daha önce yükleyip sildiğin bir mod hasar vermiş olabilir. Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... PC tamircisine sorsak bu hataların çözümünü bulabilir mi?
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.749 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #6 TruckersMP'yi komple silip yeniden yüklemeyi dener misin? Windows tuşu+R, çalıştıra %programdata% yazıp TrucersMP dosyasını silin. Artı 0 Eksi
TruckersMP'yi komple silip yeniden yüklemeyi dener misin? Windows tuşu+R, çalıştıra %programdata% yazıp TrucersMP dosyasını silin.
KS KS E EmreCny Centipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #7 MisafirTerliği34 dedi: TruckersMP'yi komple silip yeniden yüklemeyi dener misin? Windows tuşu+R, çalıştıra %programdata% yazıp TrucersMP dosyasını silin. Genişletmek için tıkla... PC tamircisine sorsak bu hataların çözümünü bulabilir mi? Alıntıla Cevapla Etiketle Artı 0 Eksi
MisafirTerliği34 dedi: TruckersMP'yi komple silip yeniden yüklemeyi dener misin? Windows tuşu+R, çalıştıra %programdata% yazıp TrucersMP dosyasını silin. Genişletmek için tıkla... PC tamircisine sorsak bu hataların çözümünü bulabilir mi? Alıntıla Cevapla Etiketle