Euro Truck Simulator 2 - West balkans şimdi mi alınır yoksa kış indirimlerinde mi alınır?

ReissFurkan

Decapat
Daha fazla  
Euro Truck Simulator 2 oyununda bütün genişleme DLC'lerine sahibim. Zam geleceğini bildiğimden DLC çıktıktan sonra ilk indirimde alıyordum. Maalesef West balkans ön siparişe açılmadı ve tüm DLC'lere ve oyunlara zam geldi. 20 Kasım'dan sonra artık USD mena denen sisteme geçilecekmiş.

Sorum şu: West balkans şimdi mi alınır? USD- mena geçildikten sonra gelen kış indirimleri ile mi alınır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-26 205440.png
    134,4 KB · Görüntüleme: 115
Yeni çıkan bir DLC'yi 2 ay sonra indirime sokacaklarını sanmıyorum. İndirime girse bile muhtemelen kur yüzünden daha fazla para ödersin.

Yeni çıkan bir DLC'yi 2 ay sonra indirime sokacaklarını sanmıyorum. İndirime girse bile muhtemelen kur yüzünden daha fazla para ödersin.

USD-mena kısmında olacakmışız. Geliştirici bu ülkere özel fiyat uygular mı bilmiyorum ama zaten 270 lira 10 dolar ediyor Amerika fiyatı 18 dolar. Kış indimleri ile beraber daha ucuza gelir mi acaba?

USD-mena kısmında olacakmışız. Geliştirici bu ülkere özel fiyat uygular mı bilmiyorum ama zaten 270 lira 10 dolar ediyor Amerika fiyatı 18 dolar. Kış indimleri ile beraber daha ucuza gelir mi acaba?
Kış indirimlerinde yaparlarsa %10 indirim yaparlar. Daha fazlasını bekleme yakın zamanda.

Fazla beklemeden elini çabuk tutmalısın bence çünkü "USD, mena" sistemine geçtikten sonra o fiyat 1.5 katına da çıkabilir aynı da kalabilir ETS 2 de ne zaman yeni bir DLC çıksa o DLC dışında tüm her şeyine indirim yaparlar o DLC indirim zor gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…