Euro Truck Simulator mod sırası nasıl olmalı?

Deimosxs

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullandığım 70'den fazla mod var. Birçoğu grafik güncellemesinin yanında harita modları da içeriyor. Hepsi için bir sıra oluşturdum ama sırasından ötürü oyuna giremiyorum atıyor. Şu şekilde sıralamam var. Neyi değiştirmem lazım bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 1.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 2.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 3.png
    107,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 4.png
    100,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 5.png
    94,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 6.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 7.png
    105,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 8.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 9.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 49
Bu kadar fazla mod yüklemeyin. Gereksiz kasmalar ve donmalar olur. Kullanmadığınız modları devre dışı bırakın ve ayrıca sürüm hatasından dolayı da atabilir.

Ben şahsen dikkat etmezdim ama bu kadar yamayla oyundan atması çok normal dostum tavsiyem sana o sayıları.

Ben şahsen dikkat etmezdim ama bu kadar yamayla oyundan atması çok normal dostum tavsiyem sana o sayıları.

Bir de sürüm hatası da olabilir v1.53 çıktı mesela v.150 uyumlu olanlar vardır ondan dolayı bile atıyordur.

Bu kadar fazla mod yüklemeyin. Gereksiz kasmalar ve donmalar olur. Kullanmadığınız modları devre dışı bırakın ve ayrıca sürüm hatasından dolayı da atabilir.

Modların hepsi 1.52 sürümüyle uyumlu. Yarısı grafikle yarısı da harita modları. Harita modlarında bir hata mı yaptım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…