alierdas Decapat Katılım 22 Mayıs 2019 Mesajlar 3 22 Mayıs 2019 #1 Engine kullanırsam VAC veya oyun yasağı alır mıyım? Bir de online nasıl giriliyor. Yanıt verirseniz çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2019
Engine kullanırsam VAC veya oyun yasağı alır mıyım? Bir de online nasıl giriliyor. Yanıt verirseniz çok sevinirim.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 22 Mayıs 2019 #21 GTA oyunları değince anlaşılır olduğunu düşünmüştüm. GTA 5 online falan diye de bir şey belirtmemiştim o yüzden yani. Artı 0 Eksi
GTA oyunları değince anlaşılır olduğunu düşünmüştüm. GTA 5 online falan diye de bir şey belirtmemiştim o yüzden yani.
omerdesouza Megapat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2019 #22 Anil26 dedi: Hileye ve korsana destek vermiyoruz, tavsiye de etmiyoruz. Oyun dosyalarına müdahale VAC BAN sebebi. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin konu hakkında yorum yapmak doğru mu sence? Artı 0 Eksi
Anil26 dedi: Hileye ve korsana destek vermiyoruz, tavsiye de etmiyoruz. Oyun dosyalarına müdahale VAC BAN sebebi. Genişletmek için tıkla... Bilmediğin konu hakkında yorum yapmak doğru mu sence?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 22 Mayıs 2019 #23 Tecrübe ve para hilesi yapmanızda sakınca yok. Oyun dengesini değiştiren ve diğer oyunculara olumsuz etki gösteren bir şey değil. Ban durumu da olmayacaktır. Oyundan alacağınız zevki azaltabilir sadece. Emek verilerek yapılan bir kariyer gibisi yok. Artı 0 Eksi
Tecrübe ve para hilesi yapmanızda sakınca yok. Oyun dengesini değiştiren ve diğer oyunculara olumsuz etki gösteren bir şey değil. Ban durumu da olmayacaktır. Oyundan alacağınız zevki azaltabilir sadece. Emek verilerek yapılan bir kariyer gibisi yok.