Euro üzerinden Steam Deck alınırsa kaç TL'ye gelir?

Kraataos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Bulgaristan da evim bulunmakta ama hiç Bulgaristan üzerinde kredi banka kartım bulunmamakta o yüzden TR kartımı kullanarak Bulgaristan'daki evime Steam Deck siparişi etmek istiyorum, depozito ile birlikte. İş Bankası kartımı kullanacağım. TL'den euro ödeyeceği için TL euroyu kaçtan çevireceğini bilmiyorum. 420 euroluk modeli TL ile ödersem ne kadar keser karttan? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya donanım ne olacak Masaya mı takacak onları da?
Diyorum ya, plastik bir kutu içinde olcak aynı steam deck gibi eline alcak her yere götürüp istediği yere koyacak, üstünde de düğmeler olcak basınca çalışacak.

Arduino ile yapacağın mini set ile mariomu oynayacağım?

Arkasaşlar onu bunu boş verinde soruma yanıt verir misiniz? İstersem 40, 50k da veririm bütçe geniş her zaman, ama değeri 7K olan konsola fazla vermem.

Hangi modelini alacaksınız? $400'dan $600'a kadar fiyatı var.

Orada yazmışım hangi model olduğunu.

Hangi modelini alacaksınız? $400'dan $600'a kadar fiyatı var.

Ben sadece bu parayı TL kartımdan ödeyeceğim için benden kaç TL alacağını merak ediyorum. Çünkü TL'den euroya çevirip alıyor bankanın kuru ile galiba. Zaten yurtdışımdaki evime gelecek cihaz.

Bankanın anlık kuruna bağlı, işlem önce o anki kurdan provizyona alınır. Ortalama 1-3 iş gününde de o anki kurdan işleme alınır. Banka çalışma saatleri dışındaysa geniş bir makas aralığından işlem görebilir. Tüm yurtdışı işlemler bu şekilde oluyor. Fakat 3. bir kur da devreye girerse Leva-Euro-Tr arasında işlem görürse ortalama %5-10 civarı kayıp olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…