Qartiks Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 EU4 Steam'de indirime girmiş almak istiyorum ama Epic'te var fakat Epic'te mod indirilmiyor. Mod için sırf Steam'den almak mantıklı mı?
EU4 Steam'de indirime girmiş almak istiyorum ama Epic'te var fakat Epic'te mod indirilmiyor. Mod için sırf Steam'den almak mantıklı mı?
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 5 Eylül 2024 #2 DLC nasıl alacaksin Steam'de? DLC olmadan oynanmaz EU4
Qartiks Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Hyperionx dedi: DLC nasıl alacaksin Steam'de? DLC olmadan oynanmaz EU4. Genişletmek için tıkla... DLC crack var.
Hyperionx dedi: DLC nasıl alacaksin Steam'de? DLC olmadan oynanmaz EU4. Genişletmek için tıkla... DLC crack var.
Hyperionx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 5 Eylül 2024 #4 Qartiks dedi: DLC crack var. Genişletmek için tıkla... Ha pardon normal insan olarak varsaymistim
Qartiks Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 Hyperionx dedi: Ha pardon normal insan olarak varsaymistim. Genişletmek için tıkla... Alınır mı? Sence 200 TL'ye EU4.
Hyperionx dedi: Ha pardon normal insan olarak varsaymistim. Genişletmek için tıkla... Alınır mı? Sence 200 TL'ye EU4.
2 294749 Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 407 6 Eylül 2024 #6 Modlu oynayacaksan örneğin ante bellum, m&t 2, anbennar modlarını vs. alınıp DLC'ler cracklenebilir ama dersen benim modla işim olmaz direk crack indir veya epic games'ten alabilirsin ucuz orda sanırım.
Modlu oynayacaksan örneğin ante bellum, m&t 2, anbennar modlarını vs. alınıp DLC'ler cracklenebilir ama dersen benim modla işim olmaz direk crack indir veya epic games'ten alabilirsin ucuz orda sanırım.