Kratocius Megapat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Epic Games üzerinden sahibim oyuna. Steam'da nasıl düşürüldüğünü biliyorum da Epic Games'de öyle bir şansımız var mı?
Epic Games üzerinden sahibim oyuna. Steam'da nasıl düşürüldüğünü biliyorum da Epic Games'de öyle bir şansımız var mı?
Bfbagimlisi Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 Hocam bana Steam lazım yazabilme şansınız olduğunda yazarsınız umarım. Kratocius dedi: Epic Games üzerinden sahibim oyuna. Steam'da nasıl düşürüldüğünü biliyorum da Epic Games'de öyle bir şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Epic'de bilmiyorum size kendi yorumunuzda da sormuştum Steam halini yazar mısın? Son düzenleme: 18 Ağustos 2023
Hocam bana Steam lazım yazabilme şansınız olduğunda yazarsınız umarım. Kratocius dedi: Epic Games üzerinden sahibim oyuna. Steam'da nasıl düşürüldüğünü biliyorum da Epic Games'de öyle bir şansımız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Epic'de bilmiyorum size kendi yorumunuzda da sormuştum Steam halini yazar mısın?