Europa Universalis V mi, Battlefield 6 mı?

• Konuyu başlatan Xiğit
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 222
Beynimi kullanmak istiyorsam EU5, istemiyorsam BF6.
"Beyni olan Kılışdar... pardon BF6'i seçer, beynini kullanıyor olabilenler EU5'i seçer" demiş biri sokak röportajında 😀

İkisi çok farklı türler ama iki oyunu da birleştiren bir şey isterseniz Total conflict resistance.

Once hangi turden bir oyun oynamak istiyorsun ona karar ver bence. EU4 oyuncusuysan BF6 mantiksiz olur. He su da var ki EU5 ilk ciktiginda oyunun kendi potansiyelinin altinda olacak. BF6 alip EU5'in gelismesini bekleyebilirsin.
Bu kafayla EU5'i 10 sene sonra anca alir. Gercek bir Paradox oyuncusu bilir ki oyun ve oyuncu beraber gelisir. Ilk andan son ana kadar bu surec deneyimlenir.

Bu kafayla EU5'i 10 sene sonra anca alir. Gercek bir Paradox oyuncusu bilir ki oyun ve oyuncu beraber gelisir. Ilk andan son ana kadar bu surec deneyimlenir.

EU4'de 1600, HOI4 - CK3 - VIC3 gibi oyunlarda 200-300'er saatim var bahsetmek istedigim kisim o degil. EU5 ilk ciktiginda pek cok hata ve optimizasyon sorunuyla gelecek. Her ne kadar vanilla hali EU4 veya HOI4 kadar yavan olmasa da klasik Paradox oyunu iste. EU5 ciktiktan 6 ay ya da 1 yil sonra almasi cok sey fark ettirir oyunda. Icerik olarak olmasa bile oyunun kararliligi, optimizasyonu oturmus olur.

EU4'de 1600, HOI4 - CK3 - VIC3 gibi oyunlarda 200-300'er saatim var bahsetmek istedigim kisim o degil. EU5 ilk ciktiginda pek cok hata ve optimizasyon sorunuyla gelecek. Her ne kadar vanilla hali EU4 veya HOI4 kadar yavan olmasa da klasik Paradox oyunu iste. EU5 ciktiktan 6 ay ya da 1 yil sonra almasi cok sey fark ettirir oyunda. Icerik olarak olmasa bile oyunun kararliligi, optimizasyonu oturmus olur.
Çok haklısın ama Türk ekonomisi beni çok düşündürüyor. 😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı