dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2022 #1 Başlıktaki gibi mod oluşturulamadı hatası veriyor, Extended Timeline modu kuracağım fakat kuramıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2022
Başlıktaki gibi mod oluşturulamadı hatası veriyor, Extended Timeline modu kuracağım fakat kuramıyorum.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Hocam oyunu Epic'ten mi aldınız yoksa Steam mi? Artı 0 Eksi
KS KS dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2022 #3 gevsek_uzman dedi: Hocam oyunu Epic'ten mi aldınız yoksa Steam mi? Genişletmek için tıkla... Epic'ten beleşken almıştım. Artı 0 Eksi
gevsek_uzman dedi: Hocam oyunu Epic'ten mi aldınız yoksa Steam mi? Genişletmek için tıkla... Epic'ten beleşken almıştım.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 dmrn37 dedi: Epic'ten beleşken almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman modu muhtemelen yanlış kurmuşsunuz Steam olsa atölyeden rahat indirirdiniz ama Epic'ten kurmanız lazım. Artı 0 Eksi
dmrn37 dedi: Epic'ten beleşken almıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman modu muhtemelen yanlış kurmuşsunuz Steam olsa atölyeden rahat indirirdiniz ama Epic'ten kurmanız lazım.
KS KS dmrn37 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 433 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2022 #5 gevsek_uzman dedi: Hocam o zaman modu muhtemelen yanlış kurmuşsunuz Steam olsa atölyeden rahat indirirdiniz ama Epic'ten kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şu şekilde kurdum. Extended timeline yazan hocam bence doğru şekilde kurdum. Artı 0 Eksi
gevsek_uzman dedi: Hocam o zaman modu muhtemelen yanlış kurmuşsunuz Steam olsa atölyeden rahat indirirdiniz ama Epic'ten kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şu şekilde kurdum. Extended timeline yazan hocam bence doğru şekilde kurdum.