Ev adresini bilen şahıs bir şey yapabilir mi?

Bir tane sevmediğim aşırı boş arkadaş vardı, biri buna bir şey demiş. Yok arkasından konuşmuşum da vs. Ben de sinirlendim tepki verdim. Arkamdan küfürler falan etmiş. Neymiş evimi basacaklarmış. Sizce bir sıkıntı olur mu? Bıktım vallahi milletle uğraşmaktan.

Bu arada dershanede zorbalık yapmıştı bana.

Kapıya açma bir şey olmaz. Bir de sahte yemek siparişi yaparlar. Onda da kapıyı açmayın veya sahte bu deyin, almayın.

Sadece oturduğum yeri biliyor adres olarak değil ama ben onunkini dairesine kadar biliyorum o beni kuzenlerini çağırmakla tehdit etti bende karşılığı verdim babasinada polisle tehdit ettim en sonunda başıma bir şey gelirse diye.

Yaşınız kaç?

19.

Eğer karşı taraf (burada ırkçılık yapmıyorum) tas kafalı bir Kürt veya keko değilse evinizi basmaz. Evinizi basarsa da kapıyı açmazsın, polisi çağırırsın. Eğer basmazlarsa da en fazla sahte ihbar ya da sahte yemek siparişi yaparlar. Onun haricinde çok bir olay olmaz. Ayrıca olayı aile bireylerine anlat.

Ya yok hocam eziğin teki gücü tek bana yetiyor önceden birinede tehdit etti hiçbir şey yapamadı kuzenleride ayrıca takmıyor bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…