Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 19 Ağustos 2023 #11 EymNn dedi: Gerçek arkadaşım benim sanal arkadaşlarıma bunları söyledi. Aynı şehirde bile değiliz ama gerçekten uğraşmak istemiyorum, aile evi bir de yemek gönderme falan olur sıkıntı çıkmasın diye direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam bize de verin bizden mi gocunuyonuz forumdaşlardan pizza yersiniz ne güzel.
EymNn dedi: Gerçek arkadaşım benim sanal arkadaşlarıma bunları söyledi. Aynı şehirde bile değiliz ama gerçekten uğraşmak istemiyorum, aile evi bir de yemek gönderme falan olur sıkıntı çıkmasın diye direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam bize de verin bizden mi gocunuyonuz forumdaşlardan pizza yersiniz ne güzel.
E EymNn Centipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #12 Lugia2231 dedi: Bana da yapmışlardı çok güvendiğim bir arkadaşım, sonra özür dilemişti benden ağlayarak. Tek arkadaşı benmişim meğerse. Genişletmek için tıkla... Size de geçmiş olsun hocam. Benim arkadaşımsa özür dilemekle bile uğraşmıyor direkt ne olcak ya diyip duruyor.
Lugia2231 dedi: Bana da yapmışlardı çok güvendiğim bir arkadaşım, sonra özür dilemişti benden ağlayarak. Tek arkadaşı benmişim meğerse. Genişletmek için tıkla... Size de geçmiş olsun hocam. Benim arkadaşımsa özür dilemekle bile uğraşmıyor direkt ne olcak ya diyip duruyor.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 19 Ağustos 2023 #13 EymNn dedi: Size de geçmiş olsun hocam. Benim arkadaşımsa özür dilemekle bile uğraşmıyor direkt ne olacak ya deyip duruyor. Genişletmek için tıkla... Dayak lazım hocam işte haydarın önemi.
EymNn dedi: Size de geçmiş olsun hocam. Benim arkadaşımsa özür dilemekle bile uğraşmıyor direkt ne olacak ya deyip duruyor. Genişletmek için tıkla... Dayak lazım hocam işte haydarın önemi.
Sultan Süleyman Centipat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #14 EymNn dedi: Size de geçmiş olsun hocam. Benim arkadaşımsa özür dilemekle bile uğraşmıyor direkt ne olacak ya deyip duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bir sağlam sopalayın ya da babasına şikayet edin elinizi bile yormayın.
EymNn dedi: Size de geçmiş olsun hocam. Benim arkadaşımsa özür dilemekle bile uğraşmıyor direkt ne olacak ya deyip duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bir sağlam sopalayın ya da babasına şikayet edin elinizi bile yormayın.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 19 Ağustos 2023 #15 Sultan Süleyman dedi: Hocam onu bir sağlam sopalayın ya da babasına şikayet edin elinizi bile yormayın. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum vücut çalışıp annesiyle evlenip babası olun.
Sultan Süleyman dedi: Hocam onu bir sağlam sopalayın ya da babasına şikayet edin elinizi bile yormayın. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum vücut çalışıp annesiyle evlenip babası olun.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2023 #16 Sultan Süleyman dedi: Hocam onu bir sağlam sopalayın ya da babasına şikayet edin elinizi bile yormayın. Genişletmek için tıkla... Babasıda onun tarzında umursamaz cahilin teki olabilir bence.
Sultan Süleyman dedi: Hocam onu bir sağlam sopalayın ya da babasına şikayet edin elinizi bile yormayın. Genişletmek için tıkla... Babasıda onun tarzında umursamaz cahilin teki olabilir bence.
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 969 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek Meslek 10.Sınıf Öğrencisi 19 Ağustos 2023 #17 Hocam belki kapıda ödemeli bir kaç şey sipariş edebilirler yemek gibi. Yemek gelirse de yiyin hocam.