Ev ağı nasıl değiştirilir?

Hocam, kablo ile ise kabloyu takın yeterli. Daha sonra zaten size sorar. Kablosuz ise zaten şifre girin yeter.
 
Bizim internet borcundan dolayı kapanmış. Ben de komşunun internetine nasıl bağlanacağım? Bilen yazabilir mi?
(Masaüstü bilgisayar)

İzin verdiyse şifresini girerek, burada herhalde sana Wi-Fi şifresi kırma rehberi ya da yöntemi paylaşacağımızı düşünmüyorsundur?
 
1-) Komşudan şifreyi alıp, Wifi adaptörünü bilgisayara takıp, şifre yazıp, bağlanmak. Eğer telefon vs. ise zaten şifreyi yazmanız yeter. Adaptör örneği:

2-) Kablo çekip bağlanmak.

3-) Wifi dağıtıcısı almak. Wifi dağıtıcı örneği:
 
Arkadaşı yanlış anladınız sanırım Wi-Fi adaptörün varsa izin iste şifreyi al yoksa ya adaptörü al ya da uzun bir kablo al bağla.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı