ElraeenK Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Bizim internet borcundan dolayı kapanmış. Ben de komşunun internetine nasıl bağlanacağım? Bilen yazabilir mi? (Masaüstü bilgisayar) Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Bizim internet borcundan dolayı kapanmış. Ben de komşunun internetine nasıl bağlanacağım? Bilen yazabilir mi? (Masaüstü bilgisayar)
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Hocam, kablo ile ise kabloyu takın yeterli. Daha sonra zaten size sorar. Kablosuz ise zaten şifre girin yeter.
Hocam, kablo ile ise kabloyu takın yeterli. Daha sonra zaten size sorar. Kablosuz ise zaten şifre girin yeter.
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Ocak 2021 #3 Wi-Fi adaptörü alarak.
z0dacK Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #4 Komşun izin verseydi şifreyi verirdi diye düşünüyorum amacın kaçak kullanmak mı eğer kaçak kullanmaksa bu bir suç hatırlatayım
Komşun izin verseydi şifreyi verirdi diye düşünüyorum amacın kaçak kullanmak mı eğer kaçak kullanmaksa bu bir suç hatırlatayım
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Ocak 2021 #5 İzin alıp kullan.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 ElraeenK dedi: Bizim internet borcundan dolayı kapanmış. Ben de komşunun internetine nasıl bağlanacağım? Bilen yazabilir mi? (Masaüstü bilgisayar) Genişletmek için tıkla... İzin verdiyse şifresini girerek, burada herhalde sana Wi-Fi şifresi kırma rehberi ya da yöntemi paylaşacağımızı düşünmüyorsundur?
ElraeenK dedi: Bizim internet borcundan dolayı kapanmış. Ben de komşunun internetine nasıl bağlanacağım? Bilen yazabilir mi? (Masaüstü bilgisayar) Genişletmek için tıkla... İzin verdiyse şifresini girerek, burada herhalde sana Wi-Fi şifresi kırma rehberi ya da yöntemi paylaşacağımızı düşünmüyorsundur?
MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 8 Ocak 2021 #7 1-) Komşudan şifreyi alıp, Wifi adaptörünü bilgisayara takıp, şifre yazıp, bağlanmak. Eğer telefon vs. ise zaten şifreyi yazmanız yeter. Adaptör örneği: USB Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 2-) Kablo çekip bağlanmak. 3-) Wifi dağıtıcısı almak. Wifi dağıtıcı örneği: Rebber Wifi Pro 300mbps Sinyal Güçlendirici Yakınlaştırıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rebber Wifi Pro 300mbps Sinyal Güçlendirici Yakınlaştırıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
1-) Komşudan şifreyi alıp, Wifi adaptörünü bilgisayara takıp, şifre yazıp, bağlanmak. Eğer telefon vs. ise zaten şifreyi yazmanız yeter. Adaptör örneği: USB Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com 2-) Kablo çekip bağlanmak. 3-) Wifi dağıtıcısı almak. Wifi dağıtıcı örneği: Rebber Wifi Pro 300mbps Sinyal Güçlendirici Yakınlaştırıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rebber Wifi Pro 300mbps Sinyal Güçlendirici Yakınlaştırıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
ElraeenK Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #8 z0dacK dedi: Komşun izin verseydi şifreyi verirdi diye düşünüyorum amacın kaçak kullanmak mı eğer kaçak kullanmaksa bu bir suç hatırlatayım Genişletmek için tıkla... Hocam şifreyi biliyorum zaten.
z0dacK dedi: Komşun izin verseydi şifreyi verirdi diye düşünüyorum amacın kaçak kullanmak mı eğer kaçak kullanmaksa bu bir suç hatırlatayım Genişletmek için tıkla... Hocam şifreyi biliyorum zaten.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.734 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #9 z0dacK dedi: Komşun izin verseydi şifreyi verirdi diye düşünüyorum amacın kaçak kullanmak mı eğer kaçak kullanmaksa bu bir suç hatırlatayım Genişletmek için tıkla... Kaçak kullanmasa dahi suç diye biliyorum hocam. Buraya bakar mısınız?
z0dacK dedi: Komşun izin verseydi şifreyi verirdi diye düşünüyorum amacın kaçak kullanmak mı eğer kaçak kullanmaksa bu bir suç hatırlatayım Genişletmek için tıkla... Kaçak kullanmasa dahi suç diye biliyorum hocam. Buraya bakar mısınız?
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Ocak 2021 #10 Arkadaşı yanlış anladınız sanırım Wi-Fi adaptörün varsa izin iste şifreyi al yoksa ya adaptörü al ya da uzun bir kablo al bağla.
Arkadaşı yanlış anladınız sanırım Wi-Fi adaptörün varsa izin iste şifreyi al yoksa ya adaptörü al ya da uzun bir kablo al bağla.