Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #11 ElraeenK dedi: Hocam şifreyi biliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Masaüstüde Wi-Fi adaptörü yoksa Android telefondan Wi-Fi'ye bağlanıp USB üzerinden paylaşabilirsin.
ElraeenK dedi: Hocam şifreyi biliyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Masaüstüde Wi-Fi adaptörü yoksa Android telefondan Wi-Fi'ye bağlanıp USB üzerinden paylaşabilirsin.
ElraeenK Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #12 Jobs dedi: İzin verdiyse şifresini girerek, burada herhalde sana Wi-Fi şifresi kırma rehberi ya da yöntemi paylaşacağımızı düşünmüyorsundur? Genişletmek için tıkla... Şifreyi biliyorum ama nereye yazcaz Şifreyi onu diyorum.
Jobs dedi: İzin verdiyse şifresini girerek, burada herhalde sana Wi-Fi şifresi kırma rehberi ya da yöntemi paylaşacağımızı düşünmüyorsundur? Genişletmek için tıkla... Şifreyi biliyorum ama nereye yazcaz Şifreyi onu diyorum.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.918 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #13 ElraeenK dedi: Şifreyi biliyorum ama nereye yazcaz Şifreyi onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde isen Wi-Fi adaptörü yok ise yukarıda bahsettiğim yöntemi uygula varsa ya da laptopsa sağ alttan ağ düğmesine basıp Wi-Fi listesinden komşunuzunkini seçip şifreyi yazın dediği kutucuğa yazıp bağlanacaksınız.
ElraeenK dedi: Şifreyi biliyorum ama nereye yazcaz Şifreyi onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde isen Wi-Fi adaptörü yok ise yukarıda bahsettiğim yöntemi uygula varsa ya da laptopsa sağ alttan ağ düğmesine basıp Wi-Fi listesinden komşunuzunkini seçip şifreyi yazın dediği kutucuğa yazıp bağlanacaksınız.