Ev Dershanem mi raunt mu doping mi?

blurice

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci

1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek İşlemci

Anakart

1 x Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart

Bellek

2 x Team T-Force TUF Alliance 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16

Ekran Kartı

1 x XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 XT Core 8GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı

SSD

1 x James Donkey JD512 512GB 3D Nand 2000/1500MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD Disk

Kasa

1 x Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu Midi Tower Kasa
Meslek
Student
11.sınıf sayısalım TYT konularını pek bilmiyorum 12'ye kadar halletmek istiyorum. Hangisini önerirsiniz doping kötü diyorlar. Diğerleri nasıl sizce?

11.sınıf sayısalım TYT konularını pek bilmiyorum 12'ye kadar halletmek istiyorum. Hangisini önerirsiniz doping kötü diyorlar. Diğerleri nasıl sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Loping hafiza ve ev dershanem cok benzer rauntu bilmiyorum. Videoya bak anlarsin(!) bayilacak paran varsa gidip al internetten bulabilecegin seyleri tek bir platformda toplamis olan bir uygulama.

8.sınıfta Doping kullanan bir arkadaşım vardı bende ara sıra onlara gittiğimde birlikte yapıyorduk şöyle diyebilirim, kötü değil fakat çok iyi de değil yani tam olarak dopingle hazırlanmak yeterli olmaz birkaç tane zor test kitabı alabilirsiniz. Benim tavsiyem değildir çünkü fiyat pahalı. (Youtube'dan çalışabilirsin çok daha iyi olur diye düşünüyorum)

Bence bu tarz şeylere boşa para vermeyin o paralar ile tonlarca kaynak alınır. O kaynaklar ile bu saçma uygulamalardan kat kat fazla verim alırsınız.
Youtube üzerinden birkaç video izleyebilirsiniz nasıl halledeceğiniz ile ilgili. Sosyal derslerinden konu elemesi yapıp Türkçe, Matematik, Fen konularını bitirin. Bir yandan da 11. sınıf derslerine çalışın. Gün gün bir program hazırlayıp ona uyun. 12. sınıfta da çok rahat olursunuz.

İllaki alacaksanız Ev Dershanem'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Dostum milleti dinleme doping ile hazırlanıyorum cidden faydalı kaynak al demişler dopingde cidden çok kaynak var yani o parayla alıcağından çok çok daha fazla soru var ben onunla hazırlanıyorum ve cıdden faydalı tavsiye ederim dopingi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı