Ev Dershanem nasıldır?

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
2. mezun senemdeyim. Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Doping Hafıza almayı düşünüyordum ev dershanemle karşılaştım bu da hoşuma gitti biraz. Hangisini önerirsiniz? Kararsız kaldım. Sayısal bölüm okuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'dan da bakacağım bir de yaninda doping veya ev dershanem almayı düşündüm. Fakat ikisi arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doping hafızayı önermiyorum, reklam yüzlerine kanmayın.
@Silinen üye minimum bir dershane 15 binden kayıt açar. Bu rakam 25, 30 bine kadar da çıkabilir. Gerekli mi diye soracak olursanız bence gerekli değil. Dershaneye denemesi için yazılabilirsiniz.

2. mezun senemdeyim. Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Doping Hafıza almayı düşünüyordum ev dershanemle karşılaştım bu da hoşuma gitti biraz. Hangisini önerirsiniz? Kararsız kaldım. Sayısal bölüm okuyorum.

Hiç duymadım fakat Doping Hafıza alan arkadaşım memnun olmadığını soyluyor.

Bence ev dershanem de güzel kişiye göre Doping Hafıza da ama YouTube'dan da dene takviye yap derim.

YouTube kanallarından öneri olarak da matakademi var o da güzel rehber matematikten farklı olarak.

Hocam dershaneler hem pahalı hem de dersi kaynatma ortamı çok müsait oluyor evde hazırlanmayı düşünüyorum YouTube'u ek kaynak olarak kullanıp doping ya da ev dershanem alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı