Ev içerisinde uzak odada internet çekmiyor

516478

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi sosyaller iyi akşamlar. Modemim oturma odasında bulunuyor, fiber modem kullanıyorum. 100 Mbps download 15-20 upload alıyorum. Arka odalara geçtiğimde bu 15-20 download 2-3 uploada kadar düşüyor. Arka odalara geçiş sadece koridordan bulunuyor, oturma odasından arka odalara Ethernet kablosu çekme imkanım yok.

Birkaç kez farklı markaların sinyal genişleticilerinden almıştım, hiç işe yaramamıştı. Biraz araştırdığımda 2 farklı ürün buldum. Mesh ve PowerLine diye. Bunlardan bir tanesini alacağım. Sizce hangisi en iyi verimle internet aktarır ya da siz olsanız hangisini alırdınız?

Bu konu hakkında çok bilgim yok yardımınızı bekliyorum.

Bence mesh alın geçin. Bende TP-Link var 2'li paket aynı firmanın farklı mesh ürünlerini istediğin sayı kadar ekleyebiliyorsunuz. Modem ile en uzak oda arası kaç metre.

2'li mesh yetebilir ama 3'lü daha iyi olabilir model karşılaştırmalarını sitesinden bakarsınız bana da E4 önerildi S7 modelini aldım.
Modemin Wi-Fi'si kapalı olacak bir cihaz ethernetten meshe bağlanıp dağıtımı o yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…