Ev için internet önerisi

Berk Çöker

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an evde Turkcell Superonline var 25 Mbit hız için 250 civarı veriyoruz süresi bitiyor artık eve başka bir internet alacağız Vodafone 100 Mbit internet 360 TL fiyat verdi, sizce nasıl alınır mı?

Merhaba. Şu an evde Turkcell Superonline var 25 Mbit hız için 250 civarı veriyoruz süresi bitiyor artık eve başka bir internet alacağız Vodafone 100 Mbit internet 360 TL fiyat verdi, sizce nasıl alınır mı?

TurkNet'e uyumlu altyapınız var ise TurkNet alın. 1000 download 1000 upload internetleri mevcut. Altyapımız uyumlu olmadığı için kullanamıyoruz fakat kullananların geri dönüşleri olumlu yönde. 500 lira gibi bir ücret yanlış görmediysem 12 ay boyunca sabit fiyat.

TurkNet 1000MBPS bana tamamen palavra gibi geliyor açıkçası fiber altyapım var altyapı daha yakın zamanda cam fiber kabloyla değişti ondan öncesinde de 100Mbps alabiliyordum yine de altyapı sorgulayınca fiberi baz almıyorlar ADSL ile 16Mbps bağlayabiliriz dediler Max ama şu anki altyapımla 2000MBPS download gördüğüm bile oldu.

TurkNet'e uyumlu altyapınız var ise TurkNet alın. 1000 download 1000 upload internetleri mevcut. Altyapımız uyumlu olmadığı için kullanamıyoruz fakat kullananların geri dönüşleri olumlu yönde. 500 lira gibi bir ücret yanlış görmediysem 12 ay boyunca sabit fiyat.

Altyapimiz yok maalesef.

Vodafone önermem ama normal kullanıcıysan işini görür.
Neden ki hocam?

Hocam Türknet kullanıyordum. Ama sürekli fiyat arttırımı yaptıkları için 1 hafta önce kampanya ile Comnet e taahhütsüz geçtim. Şu anlık problem yok. 100 mbps taahhütsüz 269 TL taahhütlü 200 TL. Türknette aldığım hızı alıyorum bunda da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı