Ev için internet paket önerisi

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Mevcut olarak Türk Telekom kullanıyorum fakat taahhüt bittiğinden dolayı fiyat artıyor. Ortalama 650TL'ye gelecek ayı. 18 ay taahhütlü 100Mbps hız alıyorum altyapı maksimum o kadar destekliyor. Daha ucuza güvenilir bir alternatif var mı? Hız sorunları, kopma sorunları gibi can sıkıcı sorunlar yaşamak istemiyorum. Şu an yaşamıyorum.

TurkNet tavsiye ederim ben Türk Telekom kullanıyordum hep kesinti sorunları vardı yaklaşık 1 sene önce TurkNet'e geçtim herhangi bir sorun yaşamadım.
Şu ana kadar maksimum 3-4 kere internet yavaşlamıştır.

TurkNet tavsiye ederim ben Türk Telekom kullanıyordum hep kesinti sorunları vardı yaklaşık 1 sene önce TurkNet'e geçtim herhangi bir sorun yaşamadım.
Şu ana kadar maksimum 3-4 kere internet yavaşlamıştır.

Son yaşanan TurkNet olaylarından sonra güvenim düşük. Şu an ne durumda sıkıntı var mı o konu hakkında?

3-4 yıldır superonline 500mbps paketini kullanıyorum, son derece memnunum. Tavsiye ederim. Yıllarca türk telekom kullandım lakin turkcell superonline geçince yıllardır internet kullanmadığımı fark ettim. Superonline fiber altyapısı varsa kesinlikle en mantikli seçenek ona geçmek olacaktır.

Turknet en mantıklısı. TurkTelekom ve Superonline gibi markalardan uzak durmak gerekir. Paranla rezil olursun. Turknet'in veri sızıntısı olayına gelirsek unutma devlet bile tüm bilgilerimizi sızdırırken o tip markaların sızdıramaması zaten imkansızdı. Sızdığını anladıkları an müşterileri uyarıp bu konuyu çözmek için adım atmaları bile yeterli güvenmek için. Şahsen devlet markalarından daha güvenilir bir marka.

Gerçi günümüzde turk telekom da fena değil ama yıllardır düşük hızlar için çok uçuk fiyatlar aldıkları için kendilerinden soğumuş bulunmaktayım.

Superonline olmasın da ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…