Ev için internet paket önerisi

TurkNet alın 500 TL verin aylık altyapınız destekliyorsa 1000 Mbps kullanırsınız Temmuz'un sonunda benim de tahattüdüm bitiyor Turkcell'den TurkNet'e geçicem aradım konuştum gayet iyi çevremdeki kullanan herkeste memnun.

Türk telekom rezalet birşey, elektrik gittiğinde bile mobil veri çöküyor, yıllarca Türk Telekom kullandık hep kesinti hep sorun hep yavaş ve fahiş fiyat.. turknete geçtik ve iyikide geçmişiz, internetin keyfini çıkarmak bu olsa gerek. (Not: VDSL olduğu için bizde de Max 100mbps)

He vallahi, 100 Mbps internete 750 TL veriyorduk 1 sene önce
İlk ödediğimiz faturanın 1.5 katıydı ve sözde fiyatlar sabitti fakat 750'den de 900'e çıkınca şalter attı müşteri hizmetlerini arayıp sinirden söylemediğim şey kalmadıktan sonra cayma bedelini ödedikten sonra iptal ettirdim.

En iyisini yaptınız hocam zararın neresinden donseniz kâr, bizdede sabit fiyat deyip arttırmışlardı aradık tartıştık yine aynı fiyatı ödedik ama bir yere kadar, çok fazla sorun çok fazla fiyat, gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…