Ev için vantilatör önerisi

yagizdmrc

Centipat
Daha fazla  
Havalar cok sıcak olduğu için artık dayanamiyoruz, bu yüzden bir vantilatör arıyoruz. Tek isteğimiz iyi soğutması ve sessiz çalışması. Bütçem 1000-2000 TL arası önerilerinizi bekliyorum.

Havalar cok sıcak olduğu için artık dayanamiyoruz, bu yüzden bir vantilatör arıyoruz. Tek isteğimiz iyi soğutması ve sessiz çalışması. Bütçem 1000-2000 TL arası önerilerinizi bekliyorum.
Bütçeni zorlayabilirsen bizde 1 aydır var gayet memnunuz. Çok sessiz ve 15 metreye kadar püfür püfür üfüyor. Vantilatör şu an mevcut değil gösteriyor fakat 1-2 gün sonra stoklar yenileniyor. Biz 3 bin liraya almıştık.

https://www.arcelik.com.tr/vantilator/16355-av-vantilator. hocam böyle 2 tane ürün buldum sizce iyi mi ya da hangisi daha iyi

@zetnikov @10Efe

Hatta bu raks in eco plus diye modeli de var aynı fiyat sizce hangisi daha iyi olur

DC motorlu ve kademesi fazla olanlar çok daha sessiz oluyor ama maalesef daha pahalılar. Zamanında Flavel flv 1690 AV almıştım. Halen salonda onu kullanırız. 26 kademesi var ve 8 9 lara kadar neredeyse ses sıfır seviyesinde. Ancak artık üretilmiyor ve uygun fiyatlı böyle bir ürün bulmak mümkün değil. Eşdeğerini bile bulmak zor.

Bu fiyat aralıklarında etrafınızdaki dükkanları gezip bakıp deneyerek almaya çalışın derim yada etrafınızda kullanan varsa onları deneyimlemeye çalışın. Gerçi mağazadakiler genelde fazla çalıştığından yıpranabiliyor ve oradaki ortam sesinden sesini anlamanız mümkün olmuyor. Orada sessiz olup eve gelince sesli hissedebilirsiniz.

Bu durumda geri iadesi sorun olmayan yerleri tercih etmenizi öneririm. Zira beğenmeme durumunda iadesi konusunda sıkıntı çıkarmasınlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı