Halil İbrahim Eroğlu
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Sistem Destek Uzmanı
Merhaba,
TurkNet'in 100/8 Mbps'lik VDSL hattını kullanıyorum. Kablolu internette bir problem yaşamıyorum, fakat ev halkı bende dahil Wi-Fi'den sosyal medya, görüntülü görüşme, YouTube gibi kullanımları yaparken internet kopmaları ve videolarda donma yaşıyoruz. Bunun için mesh sistem kurmak istiyorum. Bana hangi sistemi kurmam gerektiği konusunda yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederim.
2 kat için kurulumu yapılması lazım.
ASUS sistem olarak aşağıdaki cihazları buldum. Toplam sistem 5430TL.
İlk olarak 4500 TL bu ürünü düşündüm modem olarak ama bunun arkasında RC-12 telefon girişi yok sanırım modem olarak kullanılmaz bu cihaz.
www.gaming.gen.tr
Alternatif modem 4000 lira bu model.
www.gaming.gen.tr
Router olarak da aşağıdaki 1430 lira ASUS router var.
TP-Link sistem olarak aşağıdaki cihazları buldum. Toplam sistem 4817 TL.
TP-Link'den de bulduğum Wi-Fi 6 destekli modem 3142TL.
www.dualpazar.com
Router olarak da bu aşağıdaki ürün var 1675TL.
www.pttavm.com
TurkNet'in 100/8 Mbps'lik VDSL hattını kullanıyorum. Kablolu internette bir problem yaşamıyorum, fakat ev halkı bende dahil Wi-Fi'den sosyal medya, görüntülü görüşme, YouTube gibi kullanımları yaparken internet kopmaları ve videolarda donma yaşıyoruz. Bunun için mesh sistem kurmak istiyorum. Bana hangi sistemi kurmam gerektiği konusunda yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederim.
2 kat için kurulumu yapılması lazım.
ASUS sistem olarak aşağıdaki cihazları buldum. Toplam sistem 5430TL.
İlk olarak 4500 TL bu ürünü düşündüm modem olarak ama bunun arkasında RC-12 telefon girişi yok sanırım modem olarak kullanılmaz bu cihaz.

ASUS RT-AXE7800 AXE7800 Tri-band WiFi 6E 6GHz 802.11ax Router
WiFi 6E, kararlı ve tutarlı bağlantılarla multi-gigabit hızlar için yedi adede kadar fazladan yüksek hızlı 160 MHz kanallara* sahip. Her WiFi 6E cihazı için daha yüksek performans sağlayarak…

Alternatif modem 4000 lira bu model.

ASUS DSL-AX82U DualBand WiFi Aura RGB Modem Router
Yeni nesil Wi-Fi 6 - En yeni Wi-Fi 6 (802.11ax) ve 160 MHz kanallarla 5400 Mbps’e ulaşan yüksek hızlardan yararlanın

Router olarak da aşağıdaki 1430 lira ASUS router var.
TP-Link sistem olarak aşağıdaki cihazları buldum. Toplam sistem 4817 TL.
TP-Link'den de bulduğum Wi-Fi 6 destekli modem 3142TL.

TP-Link Deco X73-DSL (1-pack) AX5400 Mbps VDSL Tüm Ev Mesh WiFi 6 Modem Router
TP-LINK Dualpazar.com da. TP-LINK modelleri, seçenekleri ve en uygun fiyatları Dualpazar.com da sizi bekliyor.

Router olarak da bu aşağıdaki ürün var 1675TL.

TP-LINK DECO X20-1P 3000Mbps EV WI-FI 6 SİSTEM - PttAVM.com
TP-LINK DECO X20-1P 3000Mbps EV WI-FI 6 SİSTEMİ (1Lİ PAKET) fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun!