Ev içinde internet paylaşımı

Johnny Blaze

Hectopat
Öncelikle iyi akşamlar herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Ethernet kablosu kullanmadığım zaman oyunlarda Ping'im çıkıyor. Oyun indirme hızım 2 MB/S veya altına düşüyor. Örneğin CS:GO'da pingim 70'in altına düşmüyor (300'e çıktığı oldu) fakat çok sık değişiklik gösterdiği için lag sorunları doğuruyor. 2 gün önce ethernet kablosu bağladım. İndirme hızım stabil 3 MB/S'ye çıktı. Pingim ise 55-60 arası ve stabilite mükemmeldi. Fakat ailem internetin çok yavaşladığını sayfaların 30-35 saniyede açıldığını hatta zaman aşımına uğradığını söyledi. Yani anlayacağınız ethernet kablosu bana yarıyor ama ailemin internetini baltalıyor. Ethernet olmayınca ailem mutlu ama oyunlarda sinir krizi geçiriyorum. Ortası yok mu bu işin? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Faydası olur mu bilmiyorum ama Türk Telekom'un 24 Mbps internetini kullanıyoruz. Modem TTNET 2.4 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem kurulum bilgilerine sahipseniz yani TTNET in verdiği kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsanız modemi fabrika ayarları ile resetleyip yeniden yapılandırın. Bu şekilde bir gözlem yapın. Düzelme olmazsa, geçici olarak VDSL bir modem bulup bununla deneme yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…