E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 21 Aralık 2019 #1 Ev internet taahhüdü bittiği için şu anki modem gidecek, güzel markanın güzel modemleri olursa iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
Ev internet taahhüdü bittiği için şu anki modem gidecek, güzel markanın güzel modemleri olursa iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Aralık 2019 #2 Bütçe? ADSL? VDSL? Kendim kullandığım ürünü önerebilirim: ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Hem ADSL hem de VDSL destekler.
Bütçe? ADSL? VDSL? Kendim kullandığım ürünü önerebilirim: ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Hem ADSL hem de VDSL destekler.
No_Fear Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 131 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2019 #3 Turk Telekom kullanmış iseniz modem sizde kalıyor bende de kalmıştı 5 ay önce.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 21 Aralık 2019 #4 Ben ZyXEL öneririm. Haxball oynayacaksanız tavsiye etmem.
E ETReVeNGe Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 155 21 Aralık 2019 #5 Strangelove1907 dedi: Turk Telekom kullanmış iseniz modem sizde kalıyor bende de kalmıştı 5 ay önce. Genişletmek için tıkla... Türk telekom değil Recep Baltaş dedi: Bütçe? ADSL? VDSL? Kendim kullandığım ürünü önerebilirim: ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Hem ADSL hem de VDSL destekler. Genişletmek için tıkla... Bu güzel tam istediğim modem teşekkür ederim
Strangelove1907 dedi: Turk Telekom kullanmış iseniz modem sizde kalıyor bende de kalmıştı 5 ay önce. Genişletmek için tıkla... Türk telekom değil Recep Baltaş dedi: Bütçe? ADSL? VDSL? Kendim kullandığım ürünü önerebilirim: ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Hem ADSL hem de VDSL destekler. Genişletmek için tıkla... Bu güzel tam istediğim modem teşekkür ederim