Ev interneti için öneriler

a.capakli

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, 16 Mbps Türk Telekom evde internet kullanıyordum (altyapı bu kadar destekliyor )sözleşme süresi sona erdi fiyatlar 90 lira üzerinde idi açıkçası 16 Mbps hıza 90 lira vermek içimden gelmiyor önerebileceğiniz Superbox, Redbox veyahut VINN şeklinde bir çözüm var mı yardımlarınız için teşekkür ederim.☺️

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar, 16 Mbps Türk Telekom evde internet kullanıyordum (altyapı bu kadar destekliyor )sözleşme süresi sona erdi fiyatlar 90 lira üzerinde idi açıkçası 16 Mbps hıza 90 lira vermek içimden gelmiyor önerebileceğiniz Superbox, Redbox veyahut VINN şeklinde bir çözüm var mı yardımlarınız için teşekkür ederim.☺️
Türknet denemelisin. Aynısını bende yaşıyorum. Köydeyim😂 komşum 70 civarlarında alıyor.

TürkNet deneyebilirsiniz olmazsa çıkarsınız. Bu arada altyapınız yoksa istediğiniz ISS firmasını kullanın altyapı neyi destekliyorsa onu kullanırsınız.

Bazı ISS'ler anten yoluyla internet sağlıyor bu bir çözüm olabilir ama hava koşulları vb. şeylerde sorun yaşayabilirsiniz.

Superbox gibi alternatiflerinde fiyatları pek iç açıcı değil hocam açıkçası, ayrıca verdikleri hizmet kalitesinden de çoğu kişi memnun değil. Daha ucuz ISS'lere bakmaya ne dersiniz?

Hocam NetSpeed ve TurkNet üzerinden sorguladığımda alabileceğim en yüksek hız 18 Mbps olarak görünüyor. Amacım daha yüksek hızlarda kullanabilmek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı