Ev interneti için Vodafone Net vs TurkNet

TurkNet'ten girip altyapınızı sorgulayın ne kadar hizmet alabileceksiniz?

En fazla 100 Mbps alabilirmişim.

Arayıp iptal edeceksiniz hocam açın adamlar aradığında devam etmeyeceğinizi ve iptal edeceğinizi belirtin. Ama önce evinize hizmet veren başka firma var mı yok mu öğrenin. Telekom'ya da TurkNet hizmet veriyor mu binanızda?

Nasıl bilirim? Altyapı sorgulama yapınca şu kadar hız destekler diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu interneti 2021'de almışız, süresi dolunca coştu galiba.
tarife yenilemediyseniz fiyatları kendi kafalarına göre uçurabiliyorlar. ek olarak tarife yenilemediyseniz cayma bedeli ödemeden hemen iptal edip türknete geçebilirsiniz. 1 gün içerisinde kuruluma geliyorlar.

Tarife yenilemediyseniz fiyatları kendi kafalarına göre uçurabiliyorlar. Ek olarak tarife yenilemediyseniz cayma bedeli ödemeden hemen iptal edip TurkNet'e geçebilirsiniz. 1 gün içerisinde kuruluma geliyorlar.

Ben telefon interneteni için aradılar hiç açmadım yeniliyorlar kafalarına göre :D onu iptal edeceğim.

Tarife yenilemediyseniz fiyatları kendi kafalarına göre uçurabiliyorlar. Ek olarak tarife yenilemediyseniz cayma bedeli ödemeden hemen iptal edip TurkNet'e geçebilirsiniz. 1 gün içerisinde kuruluma geliyorlar.

Saçma sapan iş, ben şu an 500 Mbps internet parası ödüyorum adamlara bak.

Ben telefon interneteni için aradılar hiç açmadım yeniliyorlar kafalarına göre :D onu iptal edeceğim

Saçma sapan iş ben şu an 500 Mbps internet parası ödüyorum adamlara bak

Kendi kendine iptal et yani zor mu? Açmıyorsam ne yeniliyorsun?

Ben telefon interneteni için aradılar hiç açmadım yeniliyorlar kafalarına göre :D onu iptal edeceğim

Bence beklemeniz bile hata. 700 lira aşırı uçuk bir rakam. Şu anda en pahalı operatör olan Turkcell bile o kadar pahalıya tarife satmıyor. Bir de 3 firma arasında en ucuz olan Vodafone'dan bahsediyoruz.

Kendi kendine iptal et yani zormu açmıyorsam ne yeniliyon armut

Siz yenilemediğiniz veya iptal etmediğinizz takdirde firma asla iptal etmez hatta işlerine bile gelir. Çünkü anlaşma bittiğinden anlaşmadaki fiyat üzerinden değerlendirilme gibi bir dertleri kalmıyor. Üzerlerinde bir mesuliyette olmuyor. Firma tarife bitecekken illaki aramıştır sizi ancak siz bakmamış olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı