Ev interneti önerisi

Özkra

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu ay sonu bizim evin internetinin sözleşmesi bitecek. Normalde evde internet yoktu, 2 sene önce bu canlı ders olayından dolayı Türk Telekom'dan 47 TL'ye 4 Mbps paketi alınmıştı. Bana ne kadar yetmese de sıkıntı çıkmıyordu. Şimdi dediğim gibi bu ay sonu evin internetinin değişmesi lazım. Benim oturduğum yerde fiber altyapısı yok. O yüzden fazla hız alamıyorum. Ailemin durumu da çok iyi değil. İnternet sağlayıcılarını araştırıyorum ve çoğunda fiyat aynı.
Siz bana hangisini önerirsiniz fiyat performans olarak? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben gıbırnet kullanıyorum diğerlerine göre ucuz ve kaliteli.

Bende TT nin 40 liralık 4 mbps paketini kullaniyodum TT alt yapısını kullanan gıbır nete geçtim 90 TL 100 mbps suanlik sıkıntı yok memnunum

vodafone olmasın yeter 8000 ms alıyorum

Kendim kullanmadım bilmiyorum ama internette gördüğüm en uygun fiyatlı internet paketlerini bu iki firma satıyor. Örneğin bunlara bakabilirsiniz.

8 Mbps kotasız ADSL (upload 1 Mbps)
34,90 TL - 12 ay taahhütlü (taahhütsüz fiyatı +10 TL/ay)

24 Mbps kotasız VDSL2 (upload 6 Mbps)
55,00 TL - taahhütsüz

Son düzenleme:

Ben Vodafone kullanıyorum aylık 80 TL 8 Mbps.

Peki herhangi bir sıkıntı çıktı mı ya da çıkarsa nasıl ilgileniyorlar?
Ben gıbırnet kullanıyorum diğerlerine göre ucuz ve kaliteli.
Peki herhangi bir sıkıntı çıktımı çıktıysa nasıl davranıyorlar ?
Bende TT nin 40 liralık 4 mbps paketini kullaniyodum TT alt yapısını kullanan gıbır nete geçtim 90 TL 100 mbps suanlik sıkıntı yok memnunum

ben aldığımdan beri problem yaşamadım ama whatsapp tan falan yazınca hemen dönüyolar.35 mbps paketini kullanıyorum yoğun dönemlerde 20 ye kadar düşüyo ama bazen 38 e çıktığı oluyo alırken yorumlar çok iyi değildi ama 3-4 aydır kullanıyorum memnunum

Peki herhangi bir sıkıntı çıktımı çıktıysa nasıl davranıyorlar ?
Suanlik bir sorun yok wp den ve web sitesinden yazdığında hemen cevap veriyolar 100 mbps lik paket kullanıyorum alt yapım dan dolayı 85 mbps indirme alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…