Ev İnterneti Tarifesi ve Modem Önerisi

Calone

Hectopat
Forum fiber binaya taşındım ve bana verdikleri hız bu.

Tarife ise şunu düşünüyorum;

Bana bu hızı verebilirler mi?

Modemim yok Netspeed modemi yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde isterseniz Türknet'in kampanyalarına bakın derim.Modem olarak ise Asusun modellerine bakın.

Modem olarak Asus AC51'i tavsiye ediyorum bende geçen hafta aldım bir sürü yorum okudum o onu kötülüyor o onu. Ben bunu aldım evden çıkıp karşı mahalleye yürüken hala 2 diş çekiyor bu modem ben tavsiye ediyorum.
İnternet olarak Turknet altyapın varsa onu kullan yoksa TTnet diyorum, netspeed ne duydum ne gördüm. Ben bugüne kadar TTnet ile pek sorun yaşamadım şimdi fiberde geldi bizim buraya memnunum yani. Ne hızla ne başka bir şeyle hiç sorun yaşamadım. 15-16 senedir TTnet kullanıyorum.

Evet sizin attığınız tarife 65Tl ye göre uygun ben aynı fiyata 35Mbps alıyorum ama netspeed nedir ne değildir. Turknet altyapım olsa direk geçerim Turknet'e de yok işte bizde.

NetSpeed i duydum ben genelde memnunlar.

Eğer TürkNet alt yapısındaysan TürkNeti düşün derim. İnternet sitelerinden sorgulama yapabilirsin. Eğer değilsen Mileniye bir bak. Türknetten genelde alt yapısı 100 destekleyen VAE kullanıcıları mileniye geçiyor

Şimdi millenicom'a baktım maksimum hız 82 yazıyor. TTnetin bana söylediği rakam. 69 tl ye ve sınırsız. İlgimi çekti. Turknete baktım orda 35 görünüyor. Taahütüm bittiğinde denemek istiyorum millenicom'u. Gerçi benim taahütüm bittiğinde akn kalkmış oluyor galiba. Sahi akn işi n'oldu kalkıyor mu sene sonunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…