Ev interneti tavsiyesi

a brad

Hectopat
Daha fazla  
Hocam bir internet tavsiyesi alacaktım, Şimdi günlük kullanımda sorun çıkarmasın yani günlük kullanımdan kastığım da nedir, mesela oyunları Ping olmadan oynatsın ya da normal internette gezinirken sorun çıkarmasın, ağdan kopmasın, oyun indirirken ağdan atmasın bir de internet hızı hızlı olsun yeter.
Böyle bir internet arıyorum ama bir tavsiye verirseniz çok güzel olur.
İyi günler...

Öncelikle TurkNet veya diğer operatörler üzerinden altyapı sorgulaması yapın. TurkNet için altyapı varsa sitesine girip altyapının desteklediği en fazla internet hızını görebilirsiniz. Desteklenen hızın paketini otomatik olarak gösterir ekranda.

Bu bölgesel hizmetlere göre değişebilecek bir durum. Etrafından, komşularından bilgi al. Hangi interneti kullandıklarını ve memnun olup olmadıklarını sor. Taahhütsüz olan ISS'lere yönel. Beğenmediğin olursa başka bir ISS'ye geçiş yaparsın.

Bu bölgesel hizmetlere göre değişebilecek bir durum. Etrafından, komşularından bilgi al. Hangi interneti kullandıklarını ve memnun olup olmadıklarını sor. Taahhütsüz olan ISS'lere yönel. Beğenmediğin olursa başka bir ISS'ye geçiş yaparsın.

Taahhüt durumu oluyor, bu beğenme/beğenmeme veya deneme meselesi değil.
Zaten taahhüt olarak en az 2000TL veriyorlar cezasını kullandığı tarihe kadar hesaplayıp.

Taahhüt durumu oluyor, bu beğenme/beğenmeme veya deneme meselesi değil.
Zaten taahhüt olarak en az 2000TL veriyorlar cezasını kullandığı tarihe kadar hesaplayıp.
Anlayamadım?

Screenshot_19.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı