Ev interneti tavsiyesi

• Konuyu başlatan TYG16
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.002
TurkNet Millenicom gibi firmaların sitesine gidip adresinizi girip altyapınız ne kadar destekliyor, hangi paketleri verebiliyorlar sizin kontrol etmenizi öneririm.

Marka olarak 4 sene TurkNet 2 sene Millenicom kullandım ikisinde de sıkıntı yaşamadım.

TurkNet, kendi sitesinden altyapı sorgulatıp, altyapınızın ne kadar desteklediğini öğrenip, TurkNet'in buna göre verdiği paketlerden kendinize göre tercih edebilirsiniz.

Kullanacağım 50 MB VDSL şu an bildiğiniz güzel tarife var mı? dün bitti taahhüt.
2020'den beri Türknet kullanıyorum, memnunum. Telekom'a göz attım, 50 Mbps aylık 520tl gibi. Türknet daha ucuz, peşin ödeme ile alın geçin.

İlk 12 ay 400 sonraki 12 ay 500 24 ay tahaatüt veriyorlar nasıl sizce 50 MB

Netspeed 370 3 ay sonra 440 diyor 12 ay için TurkNet 50 MB için gereksiz pahalı zaten Milleni de 400 diyor 12 ay için

Ben Kablonet kullanıyorum. Gayet hızlı. Takılma yapmıyor dosyalar hızlı iniyor. Oturduğum yer Max 100 destekliyor hızı. 400 ödüyoruz. 12 ay sabit fiyat. Sınırsız internet.

İnternetin fanboyluğunu yapmayın bari altyapısı yok ne diye o parayı vereceğim ben ona 50 MB ustelik boş

Kablonet 24ay verdi onu alacağım sanırıım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı