Ev internetinde YouTube'a girilemiyor

Retropatt

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Millenicom Superonline altyapısı ile fiber kullanıyorum,
Bugün garip bir şekilde birden YouTube gitti, TV, telefon, konsol, bilgisayardan farklı farklı denedim ancak tüm cihazlarda aynı hatayı veriyor.
Müşteri hizmetlerini aradım pek açık konuşmadılar, sorun sizce neden olabilir?

Millenicom Superonline altyapısı ile fiber kullanıyorum,
Bugün garip bir şekilde birden YouTube gitti, TV, telefon, konsol, bilgisayardan farklı farklı denedim ancak tüm cihazlarda aynı hatayı veriyor.
Müşteri hizmetlerini aradım pek açık konuşmadılar, sorun sizce neden olabilir?

Ne hatası veriyor?

Ne hatası veriyor?
Ekran Resmi 2024-11-07 18.52.34.png

Bu belirttiğiniz her şeyi yaptım hocam, modemi baştan kurmayı düşünüyorum en son.

Sizde ONT cihazı var mı? Modemin yanında küçük bir cihaz olması lazım. İsmi ONT olarak geçiyor. Var ise hem modemi hem ONT cihazını yeniden başlatmayı deneyin. Olmaz ise modemi resetlemeyi deneyin.(tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir.)

Sizde ONT cihazı var mı? Modemin yanında küçük bir cihaz olması lazım. İsmi ONT olarak geçiyor. Var ise hem modemi hem ONT cihazını yeniden başlatmayı deneyin. Olmaz ise modemi resetlemeyi deneyin.(tekrar modem kurulumu yapman gerekebilir.)
ONT mevcut,modemi resetledim onu resetlemedim sorun devam ediyor.

ONT mevcut, modemi resetledim onu resetlemedim sorun devam ediyor.

Peki diğer sosyal medya sitelerinde durum nedir? Instagram ve Twitter'ın sitesine giriş yapabiliyor musun? Farklı bir tarayıcı ile denedin mi? Tam olarak anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı