Ev İnternetindeki Hiçbir VPN Servisi Çalışmıyor

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıldır yaşadığım inanılmaz bir olay. Her türlü destek hattı arandı, mail atıldı, sorun çözülemedi. Ev internetimde istisnasız hiç bir VPN servisi çalışmıyor. Modem ayarlarım fabrika ayarlarına sıfırlanmış durumda. Bilgilerim de aşağıda. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Zira Wikipedia bizi özledik derken biz tam manasıyla yüzüne bile bakamıyoruz. Onu geçtim, Imgur yok. Yok Popcorn Time olmasın, korsana karşıyız, bilmem ne diyoruz; hem Netflix'e hem VPN'e para veriyoruz; açılmıyor.
@Recep Baltaş

Denenen Cihazlar:
Intel I211 Gigabit Ethernet Masaüstü
HTC 10
iPhone 7+
iPhone 8
Intel 8265 Wi-Fi kartlı Xiaomi Mi Notebook Pro
2016 13" Macbook Pro
iPad Air
(Yeterince varyasyon olduğunu söyleyebiliriz cihazlarda.)

Denenen VPN Servisleri:
Turbo VPN
Opera VPN
ExpressVPN
TunnelBear
PIA
Windscribe
Nord VPN

İnternet Servis Sağlayıcım : Turkcell Superonline
Tarifem : 100 Mbit Download 15 Mbit Upload, 150 GB AKK
Modem / Router Combo Ünitesi : Huawei HG253s

Son düzenleyen: Moderatör:
Hep .EXE denemişsiniz. Biraz da .CRX deneseniz?
BrowSec, DotVPN falan? Nitekim Wikipedia için .EXE gerekmez zaten.

Browsec VPN - Free and Unlimited VPN

DotVPN — VPN'den daha iyi.

Genel olarak VPN kullanmayı tercih ediyorum. Sadece internette gezinme değil. DNS değiştirmem durumu etkilemedi. DotVPN ve Browsec VPN; ayrıca tavsiyeniz üzerine Chrome Web Store'dan çok uğraşmadan indirdiğim Hotspot Shield VPN, TouchVPN ve Zenmate VPN de çalışmıyor. Bütün .EXE ve .CRX uygulamarı timed out tipi bir hata veriyor, ya da takılı kalıyorlar.

wikipedia gireceksen googledan dtunnel diye arama yap ve sitesine gir oradan wikipedianın adresini yaz (veya giremediğin sitenin linkini kopyala yapıştır ) sonra tadını çıkar
link te bu Yasak Sitelere Giriş
bide hola vpn dene telefon için almanya olarak ayarla hızlı gezinirsin

Hola da çalışmıyor. Wikipedia'ya girmesi zor değil, arşivini tutan zibilyon adet site var. İsterseniz siz bile indirebilirsiniz. Olay sitenin "yasaklı" olması hala. AVG'nin de deneme sürümünü başlatım, bütün serverlarda aynı. Kalıyor connecting ekranında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…