Ev internetini kurmak mümkün mü?

Asklepios2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, evimde daha önce internet vardı. Tekrardan bağlatmak istiyorum ama 800 liralık bir kurulum ücreti istiyorlar eğer istersem ücretsiz bir şekilde bina içinde ki kurulumu yapabileceklerini geri kalanı benim yapacağımı söylüyorlar. Geri kalan işlem zor mu yapılabilecek bir şey mi yoksa ücreti verilmeli mi?

Merhaba, evimde daha önce internet vardı. Tekrardan bağlatmak istiyorum ama 800 liralık bir kurulum ücreti istiyorlar eğer istersem ücretsiz bir şekilde bina içinde ki kurulumu yapabileceklerini geri kalanı benim yapacağımı söylüyorlar. Geri kalan işlem zor mu yapılabilecek bir şey mi yoksa ücreti verilmeli mi?

Bina girişindeki ankastre de siz kendi portunuzu biliyorsanız bağlayabilirsiniz. Ankastre içinde genelde daire şeması vardır bakın isterseniz.

TurkNet her türlü kurulum zorunlu diyor. Hangi firma o acaba?

Bina girişindeki ankastre de siz kendi portunuzu biliyorsanız bağlayabilirsiniz. Ankastre içinde genelde daire şeması vardır bakın isterseniz.

Bilmiyorum hocam evde ailem kuracak ve çok bilmiyorlar data prizindeki kablo bile takılı duruyor başka bir işleme gerek yoktur belki boşuna ödemeyelim dedim ama galiba tek başımıza yapamacağız.

TurkNet her türlü kurulum zorunlu diyor. Hangi firma o acaba?

Millenicom hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı